Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 oct 2015 - Anul XX, nr. 233 (6045)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În Pasul Palma

Căutări în pădure după un bătrân dispărut la cules ciuperci. Omul a fost găsit mort

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bătrân în vârstă de 73 de ani a fost găsit mort în pădure, pe raza satului Ciumârna, comuna Vatra Moldoviţei, după ce a fost dat dispărut în timp ce se afla la cules ciuperci. Corpul bărbatului a fost descoperit luni seară, în jurul orei 19.30, după aproximativ două ore şi jumătate de căutări.

Anchetatorii nu au găsit indicii care să aducă suspiciuni, cel mai probabil omul murind pe fondul unor probleme medicale cronice pe care le avea.

Bărbatul, Ilie D., plecase luni dimineaţă, din Rădăuţi, cu o maşină, la cules ciuperci, fiind însoţit de soţia sa şi de doi vecini. Cei patru au ajuns în zona Pasului Palma în jurul orei 9.00 şi au plecat fiecare pe căi diferite, în căutare de ciuperci. Cei patru s-au înţeles să se revadă la maşină în aceeaşi zi, în jurul orei 15.00. La ora stabilită, bărbatul în vârstă de 73 de ani nu a revenit. Soţia lui şi celelalte două persoane au început să-l sune şi să-l caute, însă, cum nu au dat de el, în jurul orei 16.00 au sunat la numărul de urgenţe 112. S-au format echipe de căutare din jandarmi, poliţişti, salvamontişti şi voluntari, în total zece oameni.

Din păcate, în jurul orei 18.30, la o distanţă de aproximativ 200 de metri de DN 17A, în pădure, a fost găsit cadavrul bărbatului, căzut între mai mulţi arbuşti.

La o examinare sumară a cadavrului nu au fost identificate urme de violență. Bărbatul suferea de mai multe afecţiuni respiratorii. Concluziile finale privind cauza morţii urmează să fie trase de medicii legişti. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Căutări în pădure după un bătrân dispărut la cules ciuperci. Omul a fost găsit mort.
 Vizualizări articol: 3446 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Căutări în pădure după un bătrân dispărut la cules ciuperci. Omul a fost găsit mort5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei