Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 oct 2015 - Anul XX, nr. 233 (6045)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Justiţia noastră a dat la export un campion al sexului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ce-a făcut, ce n-a făcut gurul cu margarină-n păr Griguţă Bivolaru, dar de scăpat de cereasca pârnaie, a scăpat! A trecut graniţa deghizat în băbuţă cu broboadă-n cap şi pestelcă, a bătut la poarta unei ţări nordice mai credule şi a cerut azil, pe motiv că României i s-a pus pata pe el... Iar ţara nordică, muiere de treabă, s-a gândit că poate i se mai drege oleacă rata natalităţii, acceptând un obsedat de talia ăstuia în propria ogradă.

Până la urmă, nea guru a ieşit din toată povestea fără o şuviţă slinoasă deranjată-n floacele sale respingătoare. Toate acuzaţiile care i s-au adus – unele extrem de grave, din care pomenim doar traficul de persoane şi plasarea la prostituţie a unor fiinţe lipsite de discernământ – au rămas simple baliverne îndrugate de justiţia noastră. Cele mai multe s-au şi prescris deja. De unde e moda asta a prescrierii e altă întrebare de interes naţional. Părerea mea e că un acuzat de asemenea fapte grave n-ar trebui iertat în veci.

Rămânem astfel cu acelaşi vechi dezgust, când vedem că toţi suntem egali în faţa legii, dar unii sunt mai egali ca alţii. Şi vine pe ţeavă fireasca întrebare: cine sunt aceia care l-au învăţat pe slinos şi l-au ajutat să şteargă putina? Cine a redactat fără convingere cererile de extrădare?

E vorba de persoane din sistem, fireşte, dar cine sunt ele? Cât de importante au fost pilele acestui guru împuţit, care le promitea româncelor orgasme cosmice? De-amu’ încolo, fără inegalabilul său aport, vom fi condamnaţi la orgasme judeţene, municipale ori chiar săteşti.

Personal, mă întreb cât de drogată şi de proastă trebuie să fie o femeie pentru a se apropia la pielea goală de unul ca ăsta şi a-l lua drept mentor sexual. Chiar credeau ele că vor decola în cosmos şi se vor integra în absolut? Poate în vodca marca Absolut, căci altfel ce treabă poate avea absolutul cu un nespălat?

Ce-aţi spus? Da-da, aveţi mare dreptate. Grădina lui Dumnezeu e din ce în ce mai mare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Justiţia noastră a dat la export un campion al sexului.
 Vizualizări articol: 1457 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.38/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 13 voturi
Justiţia noastră a dat la export un campion al sexului3.4513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei