Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 oct 2015 - Anul XX, nr. 233 (6045)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   13 imagini |   ø fişiere video

„Radar de Media”

Artista Lucia Condrea, premiată pentru păstrarea şi promovarea tradiţiilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Artista Lucia Condrea, fiică a Moldoviţei, şi-a trecut recent în palmares încă un premiu, „pentru păstrarea şi promovarea tradiţiilor ouălor încondeiate în ţară şi peste hotare”, premiu oferit de „Radar de Media”, ediţia 2015. Evenimentul s-a desfăşurat la sfârşitul lunii septembrie, la Hotel Marshal Garden din Bucureşti. Pe 30 septembrie au fost decernate cele mai importante premii din presa online românească: Premiile „Radar de Media” 2015. Câştigătorii au fost aleşi în urma unui amplu proces de votare pe site-ul www.radardemedia.ro, după o etapă de selecţie a nominalizărilor.

În marea finală s-au calificat, de la fiecare categorie în parte, zece nominalizări, dintre care s-a ales câştigătorul care a totalizat cele mai multe voturi din partea publicului cititor online. Anul acesta pentru desemnarea câştigătorilor au votat peste 450.000 de cititori. Lucia Condrea s-a aflat pe aceeaşi scenă cu jurnalista Andreea Esca de la Pro TV, care a obţinut premiul pentru „cel mai bun jurnal de ştiri TV – ştirile Pro TV” şi actriţa Maia Morgenstern, premiată pentru „energia cu care ne transmite emoţiile personajelor pe care le întruchipează”.

Premiile „Radar de Media” sunt singurele premii acordate industriei mass-media din România de o publicaţie online de specialitate, nominalizările şi câştigătorii fiind aleşi, în exclusivitate, de publicul cititor prin vot la vedere. Prima ediţie a acestei competiţii a avut loc în anul 2010.

 

Premiul pentru „Cel mai bun promotor cultural”

Tot în acest an, în luna martie, artista din Moldoviţa a primit, în cadrul She Business Charity & Premiile de Excelenţă, ediţia a II-a, Premiul pentru „Cel mai bun promotor cultural”. Premiul i-a fost înmânat Luciei Condrea de cosmonautul Dumitru Prunariu. Artistă a încondeierii ouălor, Lucia Condrea este deţinătoare a unui muzeu unic în lume prin valoarea artistică a exponatelor (peste 5.000 de ouă încondeiate) şi a obţinut dreptul legal de a interzice oricăror persoane să folosească în activitatea lor comercială un semn identic sau asemănător cu marca „Arta Condrea”, înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM).

Lucia Condrea este artista care apără cu mari sacrificii „comoara Moldoviţei”, cu tot ce are ea mai de preţ. Este şi motivul pentru care anul trecut, în decembrie, a fost nominalizată la Gala „Top 10 Suceveni”, ediţia a III-a. Cei care vor să afle mai multe date despre artistă şi despre muzeu pot să o facă virtual, accesând adresa http://www.muzeuloualorluciacondrea.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Artista Lucia Condrea, premiată pentru păstrarea şi promovarea tradiţiilor.
 Vizualizări articol: 3189 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 12 voturi
Artista Lucia Condrea, premiată pentru păstrarea şi promovarea tradiţiilor5.0512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei