Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 sep 2015 - Anul XX, nr. 211 (6023)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sfidare

Maşină abandonată pe principala arteră de circulaţie a Sucevei, la ieşirea din sensul giratoriu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tupeul şi inconştienţa unor proprietari de maşini vechi, de care nu se debarasează complet, deşi nu se mai folosesc de ele, duc la situaţii aberante, precum cea care poate fi constatată pe cea mai aglomerată arteră de circulaţie a Sucevei, unde un autoturism scos din uz este abandonat de proprietar chiar în faţa noului magazin Dedeman.

Cel mai probabil, acesta a fost somat să o elibereze locul de parcare sau o bandă de circulaţie de pe o altă stradă, unde a ţinut-o parcată până acum.

În loc să o ducă undeva la ţară sau într-o zonă mai puţin umblată, unde nu deranjează pe nimeni, nu încurcă traficul şi nu ocupă inutil locurile de parcare atât de necesare într-un oraş aglomerat precum Suceava, proprietarul Daciei care stă „într-o rână” a pus-o „moţ” chiar pe artera principală a municipiului, într-o zonă în care şi aşa se circulă foarte greu, aglomeraţia de pe Calea Unirii devenind de acum o problemă permanentă, nu doar ocazională, în zilele de sărbătoare.

Autovehiculul cu care nu se mai poate circula, una din roţi fiind total dezumflată, este lăsat de câteva zile tocmai la ieşirea din sensul giratoriu din dreptul magazinului Dedeman, dar, nefiind mişcat din loc, deja mizeria a început să se adune sub maşină şi între autoturism şi bordura străzii.

Abandonarea sa în acea zonă poate crea probleme tocmai când traficul este paralizat pe artera principală, iar maşinile de salvare şi cele de Poliţie sau Pompieri au nevoie să se strecoare printre autoturisme. De asemenea, acel spaţiu de parcare le este necesar şi celor care vin cu marfă pentru aprovizionarea magazinului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maşină abandonată pe principala arteră de circulaţie a Sucevei, la ieşirea din sensul giratoriu.
 Vizualizări articol: 4955 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 6 voturi
Maşină abandonată pe principala arteră de circulaţie a Sucevei, la ieşirea din sensul giratoriu4.556

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Masini abandonate trimis de
(11 sep 2015, 11:33:33
La intersectia strazii Ciprian Porumbescu cu Mihai Viteazul sunt doua masini abandonate care blocheaza vizibilitatea in amele sensuri : o dubita cu numar de Suceava si o Dacie papuc , cu nr de Bucuresti, ceva cu miere de albine. Ambele stau de luni bune in niste pozitii foarte incomode pt. circulatie si nu se ia nici o masura din partea celor cu atributii in acest sens : Primarie si Politie !
2.   Un cititor a dat raspunsul trimis de
(11 sep 2015, 19:25:07
Andreea Nicoleta a zis ca e masina unui sofer care lucreaza pe tir si o lasa acolo ... mai mult ca sigur e sotul eilaughing Dan Danut sofer profesionist:))

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei