Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 sep 2015 - Anul XX, nr. 211 (6023)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiţii

Şcolile şi grădiniţele din Fălticeni sunt pregătite pentru noul an şcolar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, a anunţat că toate unităţile de învăţământ din acest municipiu sunt pregătite pentru noul an şcolar. Cătălin Coman s-a întâlnit ieri cu directorii, contabilii şi administratorii unităţilor de învăţământ din Fălticeni, în cadrul unei şedinţe de informare, la sediul primăriei, în cadrul căreia au fost discutate şi analizate aspecte care ţin de stadiul derulării investiţiilor, asigurarea cheltuielilor de funcţionare a şcolilor, urmărirea cheltuielilor pentru asigurarea utilităţilor. Coman a precizat că pe perioada vacanţei de vară, în toate unităţile de învăţământ, grădiniţe, şcoli gimnaziale, colegii, au fost realizate investiţiile programate pentru acest an, valoarea lor ridicându-se la suma de aproximativ 2,2 milioane de lei.

„Cu finanţare integrală sau parţială de la bugetul local am încercat să rezolvăm multe din problemele cu care se confruntă unităţile de învăţământ. Important este ca aceste investiţii să fie urmărite atât de noi, ca administraţie, cât şi de cei care beneficiază de ele. Aşa cum obişnuim în fiecare an, ne-am întâlnit pentru a ne asigura că şcoala începe în condiţii optime. Le-am cerut colegilor directori să-şi creioneze încă de pe acum investiţiile majore pe care le au în vedere în anul 2016, pentru a le putea prinde în viitorul proiect de buget”, a spus Cătălin Coman. El a mai adăugat că printre subiectele discutate la şedinţa de ieri s-au mai numărat şi cele legate de paza şcolilor şi siguranţa elevilor, derularea celei de a doua etape a concursului de colectare selectivă a deşeurilor, precum şi premierea elevilor şi cadrelor didactice care vor obţine rezultate deosebite la olimpiadele şcolare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şcolile şi grădiniţele din Fălticeni sunt pregătite pentru noul an şcolar.
 Vizualizări articol: 1234 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şcolile şi grădiniţele din Fălticeni sunt pregătite pentru noul an şcolar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei