Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 sep 2015 - Anul XX, nr. 211 (6023)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Motive medicale

La un pas de moarte după ce a căzut de la 2,5 metri înălţime

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost la un pas să-şi piardă viaţa după ce a căzut de la o înălţime de 2,5 metri. Incidentul s-a petrecut miercuri după-amiază, în incinta unei societăţi de lactate din Gălăneşti, şi doar norocul a făcut ca omul să nu moară, mai ales că în căzătură s-a lovit şi de câteva ţevi metalice. Norocul său a fost că a căzut pe un sol cu nisip îmbibat cu reziduuri de combustibil, şocul căderii fiind atenuat considerabil.

În jurul orei 16.00, în momentul în care bărbatul a ieşit în curtea societăţii comerciale la care lucra, administratorul i-a cerut să-l ajute să ridice unul dintre panourile tip sandwich care acoperea un spațiu betonat, subteran, unde se afla un bazin metalic de combustibil. După ce au dat la o parte respectivul panou, cei doi au început să discute, iar angajatului i s-a făcut rău și a căzut în interiorul bazinului. La faţa locului a venit imediat o ambulanţă, iar bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde i s-a pus diagnosticul „traumatism cranio-cerebral cu pierdere de cunoștință, traumatism umăr stâng prin cădere de la înălțime, observație intoxicație cu vapori de benzină”. Pentru că rănile erau destul de serioase, victima accidentului de muncă a fost trimisă la Spitalul Județean Suceava pentru examen tomograf.

După câte se pare, bărbatul suferă de epilepsie și a mai avut astfel de căderi. Chiar şi aşa, evenimentul este cercetat de angajaţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava, dar şi de poliţişti pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La un pas de moarte după ce a căzut de la 2,5 metri înălţime.
 Vizualizări articol: 1659 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La un pas de moarte după ce a căzut de la 2,5 metri înălţime0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei