Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 sep 2015 - Anul XX, nr. 211 (6023)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pe lângă lege

A bătut un poliţist de frontieră şi apoi a vrut să facă propria anchetă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O bătaie din luna mai a acestui an s-a transformat într-o adevărată telenovelă, iar agresorul în vârstă de 22 de ani, din Straja, care a încercat să facă propria anchetă, a ajuns în arestul Poliţiei pentru alte trei acuzaţii: influențarea declarațiilor, instigare la sustragerea/distrugerea de probe sau înscrisuri și răzbunarea pentru ajutorul dat justiției.

Totul a plecat de la un conflict pe care Ioan Buta l-a avut în seara zilei de 9 mai cu un tânăr de 24 de ani, Adrian F., agent de poliţie în cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina care tocmai ieşise din serviciu şi discuta cu prietena sa din Straja în faţa porţii acesteia. Probabil din gelozie, Buta şi-a atacat şi lovit rivalul, aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii şi cu un corp contondent în zona capului, leziuni ce au necesitat zece zile de îngrijiri medicale.

Pentru această agresiune, Ioan Buta a fost reţinut 24 de ore, iar ulterior s-a decis continuarea cercetărilor cu tânărul în stare de libertate.

„Ulterior eliberării din arestul IPJ Suceava, agresorul şi-a continuat activitatea infracţională, încercând prin diverse mijloace şi acţiuni de natură infracţională să obstrucţioneze procesul justiţiei. Din probatoriul administrat de poliţişti a rezultat faptul că bărbatul de 22 de ani a încercat să influenţeze martori, să îi intimideze pentru a da declaraţii favorabile sau să modifice materialul probator prin sustragerea/distrugerea de probe sau înscrisuri”, a declarat subcomisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Având aceste informaţii, poliţiştii l-au adus din nou la audieri pe Ioan Buta, dar şi pe trei dintre martorii cărora încerca acesta să le schimbe poziţia iniţială. Tânărul din Straja a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri Judecătoria Rădăuţi a respins propunerea de arestare preventivă, astfel încât Ioan Buta va fi cercetat sub control judiciar.

Ioan Buta nu este la prima agresiune comisă în satul natal. Pe 12 aprilie 2015, împreună cu un amic, s-a deplasat cu un autoturism de teren la un local din Straja, unde l-a agresat pe administratorul societăţii respective. „I-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii, picioarele şi cu un scaun, persoana vătămată suferind leziuni traumatice pentru care necesită 17-18 zile de îngrijiri medicale”, susţin anchetatorii. Tânărul este cercetat penal şi pentru această faptă, dosarul fiind în curs de soluţionare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A bătut un poliţist de frontieră şi apoi a vrut să facă propria anchetă.
 Vizualizări articol: 2502 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
A bătut un poliţist de frontieră şi apoi a vrut să facă propria anchetă5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei