Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 sep 2015 - Anul XX, nr. 211 (6023)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

GAL "Bucovina de Munte"

Proiecte europene de peste 256.000 de euro finanţate în comuna Vama

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cinci proiecte europene finanţate prin Grupul de Acţiune Locală „Bucovina de Munte” au fost finalizate sau se află în implementare în comuna suceveană Vama. Potrivit unui bilanţ realizat de această asociaţie, patru proiecte au fost finanţate pentru primăria din localitate, în timp ce un proiect a fost depus şi aprobat spre finanţare de o întreprindere individuală din comună. Cel mai mare proiect, cu o valoare de peste 98.000 de euro, a fost pentru reabilitarea, modernizarea şi dotarea grădiniţei de copii din comuna Vama, lucrările fiind finalizate în momentul de faţă. Proiectul a presupus reabilitarea interioară şi exterioară a clădirii, refacerea instalaţiilor electrice şi termice şi a centralei, schimbarea acoperişului şi a tâmplăriei, montarea de panouri solare şi dotarea unei ludoteci. Al doilea proiect ca valoare finanţat în comuna Vama prin GAL "Bucovina de Munte", de aproape 74.000 de euro, a fost obţinut de o întreprindere individuală, banii fiind alocaţi pentru construirea unei pensiuni agroturistice, precum şi pentru amenajarea unei zone de agrement în această comună.

Un alt proiect finalizat, cu o valoare de 42.380 de euro, a fost finanţat pentru renovarea căminului cultural din Vama, în timp ce o altă sumă de 32.011 euro a fost alocată pentru un proiect aflat în implementare în vederea dezvoltării şi modernizării activităţilor educaţionale la Şcoala Gimnazială „Iorgu Toma”. Prin proiect, această unitate de învăţământ va fi dotată, printre altele, cu table interactive, magnetice, panouri pentru expoziţii, precum şi mobilier pentru elevi şi profesori.

Nu în ultimul rând, primăria din Vama a mai obţinut o finanţare de 10.000 de euro pentru elaborarea de materiale promoţionale pentru promovarea şi dezvoltarea turismului în comună, banii urmând să fie folosiţi pentru realizarea de broşuri, hărţi şi ghiduri turistice sau a unor prezentări multimedia ale comunei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proiecte europene de peste 256.000 de euro finanţate în comuna Vama.
 Vizualizări articol: 1761 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Proiecte europene de peste 256.000 de euro finanţate în comuna Vama5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei