Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 iun 2015 - Anul XX, nr. 124 (5936)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Petrecere încheiată cu „mascaţii”

Un mire acuzat de infracţiuni grave, săltat de la propria nuntă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din municipiul Botoşani, care s-a căsătorit la finele săptămânii trecute cu o tânără din judeţul Suceava, a fost săltat de poliţiştii suceveni de la propria nuntă, organizată la un restaurant din centrul municipiului Suceava. S-a întâmplat duminică seară, echipele de poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava intrând în restaurant când majoritatea invitaţilor părăsiseră deja localul.

Liviu Muraru, tânărul în vârstă de 24 de ani, este căutat de autorităţile din Germania, care au emis pe numele său un mandat european de arestare pentru fapte foarte grave: trafic de persoane, privare de libertate, viol şi vătămare corporală periculoasă. Rămâne de văzut dacă aceste grave acuzaţii se vor şi confirma, însă cert este deocamdată că tânărul a ajuns de la nuntă direct în arest.

 

Poliţiştii au preferat să aştepte terminarea petrecerii

Liviu Muraru, care în ultima perioadă locuise în Austria, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale la finele săptămânii, duminică fiind programată o petrecere la restaurant. Conform obiceiului cultului din care fac parte cei doi miri, nunta a avut loc ziua, de la prânz şi până spre seară. Din informaţiile pe care le avem, judiciariştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava intenţionau să-l salte pe tânăr mai devreme, însă, pentru a nu provoca eventuale incidente în restaurant, au preferat să aştepte terminarea petrecerii. Practic, Liviu Muraru a fost săltat de „mascaţi” în timp ce achita nota de plată la restaurant.

 

Noaptea nunţii, într-o celulă din subsolul IPJ Suceava

Faptele care i se impută tânărului ar fi fost comise între anii 2013-2014. Autoritățile din Germania au emis un mandat european de arestare pe numele său încă din 27 martie 2015. La Suceava au ajuns deocamdată puţine date despre acuzaţiile aduse tânărului. Cel mai probabil, tânărul va fi extrădat în Germania, unde va avea posibilitatea să se apere de acuzaţii.

Liviu Muraru a ajuns de la nuntă direct în arestul IPJ Suceava. El a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava, iar luni, 1 iunie, a fost prezentat în faţa magistraţilor Curţii de Apel Suceava. Aceştia au decis ca tânărul să rămână în arest pe o perioadă de 15 zile. În zilele următoare magistraţii vor analiza şi cererea de extrădare a tânărului din Botoşani. 

 

Membrii familiei îi susţin nevinovăţia

Atât membrii familiei tânărului, cât şi cei ai familiei miresei, aflaţi ieri la intrarea în sediul Palatului de Justiţie Suceava, s-au declarat revoltaţi de acuzaţiile foarte grave formulate de autorităţile judiciare din Germania. Aceştia se declară convinşi că tânărul în vârstă de 24 de ani nu este vinovat cu nimic, iar la mijloc este vorba de o greşeală sau de o confuzie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un mire acuzat de infracţiuni grave, săltat de la propria nuntă.
 Vizualizări articol: 11568 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 12 voturi
Un mire acuzat de infracţiuni grave, săltat de la propria nuntă4.7512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei