Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 iun 2015 - Anul XX, nr. 124 (5936)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

Liniştea popicelor

Experiment acustic la Bowling Club Strikers, cu Vali Boghean Band

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru câteva ore, vineri seara, în Bowling Club Strikers, bilele de bowling au încetat să se mai rostogolească, gălăgioasele popice au amuţit, înţepenite, paletele de tenis au fost uitate pe mese, iar tacurile de biliard au rămas cuminţi aliniate la mantă. Fenomenul care a provocat această schimbare se numeşte Vali Boghean Band, iar muzica lor, când veselă, când „de inimă albastră”, a fermecat publicul care i-a răsplătit pe artişti cu aplauze izvorâte din suflet.

De la bun început, Vali Boghean, „unul dintre cele mai bune produse ale Republicii Moldova”, după cum a fost prezentat publicului venit special să-l vadă într-un concert live, i-a atenţionat pe cei prezenţi că vor fi martorii unui „experiment acustic”.

Aşa a şi fost, pentru că artistul, cel de-al paisprezecelea copil al unei familii în care toţi „sunt născuţi cu muzica în sânge”, a demonstrat că are nu doar voce, ci şi talentul de a „îmblânzi cu dragoste” numeroase instrumente, în utilizarea cărora s-a cizelat „umblând” la şcoala nesecatului izvor – cel al folclorului autentic.

Dacă ritmurile lăutăreşti îi făceau pe unii să tresalte aproape involuntar din mână sau din picioare, după cum li se cânta, cele mai apreciate melodii au fost totuşi cele de „inimă albastră”, precum „Boschetar” sau „M-am îndrăgostit dintr-o întâmplare”.

Vali Boghean Band, prezentă pentru prima dată la Suceava, la evenimentul organizat în Bowling Club Strikers, la etajul Iulius Mall, are în componenţa sa cei mai virtuoşi instrumentişti din Chişinău, şcoliţi în străinătate, care reuşesc să transmită celor care-i ascultă pasiunea lor pentru muzica de toate genurile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Experiment acustic la Bowling Club Strikers, cu Vali Boghean Band.
 Vizualizări articol: 1358 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Experiment acustic la Bowling Club Strikers, cu Vali Boghean Band0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei