Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 iun 2015 - Anul XX, nr. 124 (5936)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   20 imagini |   ø fişiere video

Concurs profesional

Cei mai buni factori poştali au fost premiaţi la Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Concursul profesional „Marşul Factorilor Poştali”, faza judeţeană, şi-a desemnat câştigătorii sâmbătă, 30 mai. Competiţia a fost organizată de Oficiul Judeţean de Poştă Suceava, în colaborare cu Sindicatul Lucrătorilor Poştali din România – Filiala Suceava. În buna organizare a acestei manifestări s-a implicat şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava. Marşul s-a desfăşurat pe stadionul din Gura Humorului, iar festivităţile de premiere au avut loc la Hotelul Toaca Bellevue.

La manifestare au fost prezenţi Florica Topcian, reprezentant al Companiei Naţionale Poşta Română, Ionel Oţelea, secretar general al Sindicatului Lucrătorilor Poştali din România, Cristi Bărculescu, directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Suceava. Lor li s-au alăturat o delegaţie din partea Federaţiei Sindicatelor din Comunicaţii din Republica Moldova, în frunte cu preşedintele Ion Pârgaru. Cei peste o sută de factori poştali care au luat startul la acest concurs au fost susţinuţi din tribunele stadionului de foarte mulţi colegi, dar şi de rude.

 

Premiere

La categoria femei, rezultatele concursului au fost următoarele: Locul I – Mioara Hriţcu (OPD Suceava); Locul II – Carmen Dănilă (OP Gura Humorului 1); Locul III – Ana Polonic (OZP Suceava). Cea mai tehnică concurentă a fost desemnată Alina Şangău (OPD Suceava). Cea mai vârstnică concurentă a fost Carmen Dănilă (OP Gura Humorului 1) şi cea mai tânără concurentă a fost Roxana Coriciuc (OP Siret). La categoria bărbaţi, clasamentul a fost următorul: Locul I – Victor Romaşcan (OPD Suceava), Locul II – Radu Hopululu (OP Cacica), Locul III – Tadeus Revei (OP Cacica). Cel mai tehnic concurent a fost desemnat Mihai Budeanu (OPD Suceava). Cel mai vârstnic concurent a fost desemnat Ioan Nicşan (OZP Suceava) şi cel mai tânăr concurent, Iustin Bodnariuc (OP Siret).

După terminarea festivităţii de premiere, acţiunea a continuat cu dans şi voie bună, unde au participat, alături de concurenţi, mai mulţi colegi, precum şi membrii de familie. Toată această manifestare, după cum a declarat Nicolai Costrâş, şef Oficiu Judeţean de Poştă Suceava, nu putea să aibă loc fără sprijinul sponsorilor. Cotidianul  Monitorul de Suceava a fost unul dintre principalii sponsori, alături de SC Bermas, SC Stimas, SC Gema Conect, SC Cablu Vision, SC Mândru - Putna, SC Forsilva. Marşul factorilor poştali este o competiţie profesional-sportivă cu tradiţie, care a debutat în anul 1977, la Bucureşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cei mai buni factori poştali au fost premiaţi la Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 1977 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Cei mai buni factori poştali au fost premiaţi la Gura Humorului3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei