Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 iun 2015 - Anul XX, nr. 124 (5936)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Gest

Ciocolate şi baloane, oferite de Ioan Balan copiilor din municipiul Suceava în dar de ziua lor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sute de ciocolate şi baloane le-au fost dăruite ieri, de 1 Iunie, de deputatul PNL Ioan Balan copiilor din municipiul Suceava cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului. Acţiunea a debutat în parcul din Burdujeni, cartier care se află în Colegiul electoral nr. 2, unde Balan a fost ales deputat, şi a continuat în celelalte parcuri de pe raza municipiului reşedinţă de judeţ. Gestul lui Ioan Balan a fost primit cu mare bucurie atât de cei mici, dar şi de părinţii acestora, care au ţinut să-i mulţumească parlamentarului liberal. Alături de deputatul Balan s-a aflat echipa de tineri a PNL, în frunte cu viceprimarii Lucian Harşovschi şi Ovidiu Doroftei, consilierii locali Cristi Creţu, Niculai Barbă, Gelu Onofrei, Vasile Monacu, reprezentantele la vârf ale organizaţiei de femei a PNL, Liviana Enea şi Angela Zarojanu. Lângă Ioan Balan s-au aflat şi membrii trupei Maxim, o trupă de succes care a evoluat de-a lungul timpului în concertele organizate de deputatul sucevean şi care va fi prezentă la finalul lunii şi la Zilele Sucevei.

 

Balan: "E o mare bucurie pentru noi să fim din nou alături de copii, să-i sărbătorim şi să le dăruim câte un cadou”

”E o mare bucurie pentru noi să fim din nou alături de copiii din Colegiul 2, dar şi din celelalte zone ale municipiului, să-i sărbătorim şi să le dăruim câte un cadou. Astăzi este o zi extrem de importantă şi din alt punct de vedere: e ziua în care preşedintele Klaus Johannis va promulga legea prin care se dublează alocaţiile pentru copii şi aceasta este făcută la iniţiativa şi cu sprijinul PNL. Lucrul acesta trebuie să-l spunem, pentru că este extraordinar şi pentru că de el vor beneficia 3,7 de milioane de copii. Astăzi copiii suceveni au o dublă bucurie: o dată că primesc atenţia şi dulciurile de la noi şi a doua oară pentru că vor primi la finele lunii alocaţia dublată”, a afirmat Ioan Balan. Viceprimarul Lucian Harşovschi a declarat la rându-i că a pus cu drag umărul la acţiunea iniţiată de şeful său pe linie de partid şi că aceasta a devenit deja una de tradiţie.

”Ca în fiecare an, organizaţia noului PNL este alături de copii şi nu era mai bine să începem decât din parcul copilului din cartierul Burdujeni, un parc inaugurat în 2012. Suntem alături de ei şi vom merge în fiecare parc, vom sta de vorbă cu ei, le vom da câte o ciocolată, un balon şi o urare de la mulţi ani şi speranţa că lucrurile merg spre făgaşul cel bun”, a spus Harşovschi.  

Colegul său Ovidiu Doroftei a declarat la rându-i că prin ceea ce au făcut de 1 iunie liberalii au încercat de fapt să aducă un zâmbet pe feţele tuturor copiilor. ”Este 1 iunie şi, aşa cum ne-am obişnuit în colegiul 2, în fiecare an se întâmplă un eveniment extrem de important  de Ziua Internaţională a Copilului. Nu puteam trece cu vederea această zi. Am încercat să aducem un zâmbet pe feţele tuturor copiilor pe care i-am întâlnit şi vom continua în fiecare an în acest fel”, a declarat viceprimarul Ovidiu Doroftei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ciocolate şi baloane, oferite de Ioan Balan copiilor din municipiul Suceava în dar de ziua lor.
 Vizualizări articol: 3141 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Ciocolate şi baloane, oferite de Ioan Balan copiilor din municipiul Suceava în dar de ziua lor2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 2 iun 2015, 16:14:46
Caraghiosilor,simtiti ca se apropie o noua campanie electorala ?????????????????? Sunt atatia copii pe strada care nu primesc o bomboana si mananca zilnic de la tomberoane un colt de paine dar daca nu este presa si un anumit eveniment nu-i bagati in seama.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei