Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 iun 2015 - Anul XX, nr. 124 (5936)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Vânat” de poliţişti

Proprietarul maşinii care a paralizat două ore traficul în Suceava, prins la volan fără permis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 24 de ani s-a ales cu dosar penal pentru infracţiunea de conducere a unui autoturism fără permis, el fiind tras pe dreapta duminică dimineaţă, de un echipaj al Biroului Rutier Suceava, pe strada Ana Ipătescu din municipiul reşedinţă de judeţ. Tânărul în cauză, Ionuţ Nedelcu, domiciliat în Pătrăuţi, se afla la volanul autoturismului Opel care, cu două zile înainte, vineri, 29 mai, a blocat în jur de două ore traficul în Suceava, după ce, rămas fără benzină, a fost abandonat în drum, pe artera principală a Sucevei. După episodul revoltător de vinerea trecută, relatat pe larg în ediţia de sâmbătă, 30 mai, a cotidianului nostru, poliţiştii rutieri l-au monitorizat pe tânărul în vârstă de 24 de ani, iar în scurt timp bănuielile acestora s-au confirmat: tânărul conducea autoturismul Opel, pe care îl cumpărase de la un proprietar din Botoşani, deşi nu avea permis de conducere.

 

Episodul halucinant de vinerea trecută

Reamintim că vinerea trecută, traficul dinspre cartierul Burdujeni spre centrul oraşului s-a desfăşurat cu greutate, timp de două ore, între 9.00 şi 11.00, din cauza unei maşini care a fost abandonată în drum, pe banda I de mers, la semaforul aflat la intersecţia dintre bulevardul principal şi strada Patru Rareş, cea care duce spre Piaţa Agroalimentară a Sucevei. Ulterior poliţiştii aveau să afle că şoferul a rămas fără benzină, în „pana prostului”. Inexplicabil, şoferul nu a scos maşina de pe carosabil, ci a lăsat-o în drum, blocând una din cele două benzi de circulaţie. În scurt timp s-au format cozi pe kilometri întregi, poliţiştii fiind chemaţi la faţa locului pentru a dirija traficul.

 

1.000 de lei amendă pentru tânărul care a abandonat maşina în drum şi dosar penal pentru proprietarul acesteia

Poliţiştii l-au găsit cu greutate pe posesorul maşinii, aceasta fiind încă pe numele unei femei din Dorohoi, care însă o vânduse.

După aproximativ două ore, la faţa locului şi-a făcut apariţia un tânăr, Ionuţ Nedelcu, care a declarat că el este proprietarul maşinii, pe care în acea zi a împrumutat-o unui prieten. Un anume Alin Smochină, care şi-a asumat că a condus maşina în acea zi şi care a încasat o amendă cumulată de aproape 1.000 de lei. El a fost amendat pentru „nerespectarea obligaţiilor care revin în cazul vehiculelor rămase în pană sau avariate” şi „conducerea unui autovehicul care nu este dotat cu trusă medicală, triunghiuri reflectorizante şi stingător”.

Două zile mai târziu, Ionuţ Nedelcu nu a mai putut invoca faptul că nu el a condus maşina, fiind depistat în trafic la volanului aceluiaşi Opel, cu numărul de înmatriculare BT-05-GOE. După ce au efectuat verificări în baza de date, poliţiştii de la Biroul Rutier Suceava au constatat că Nedelcu nu a avut niciodată permis de conducere. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proprietarul maşinii care a paralizat două ore traficul în Suceava, prins la volan fără permis.
 Vizualizări articol: 8244 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Proprietarul maşinii care a paralizat două ore traficul în Suceava, prins la volan fără permis5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pont trimis de
( 2 iun 2015, 17:59:49
Daca politia ar fi desteapta ar cauta pe camerele din oras cine a fost la volan si cand a ramas fara benzina. Fac pariu ca tot el a fost. Iar cel ce a mintit pentru al scapa sa raspunda penal,nu sa ia doar o amenda.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei