Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 mai 2015 - Anul XX, nr. 121 (5933)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Faptă gravă

Un tânăr care ar fi atacat în casă doi martori dintr-un dosar penal, liber după 24 de ore de arest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 32 de ani, din comuna Şerbăuţi, care era căutat de poliţie pentru că ar fi terorizat membrii unei familii, victimele fiind martori într-un doar penal în care acesta a fost cercetat, a fost găsit de poliţişti marţi, fiind reţinut în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în baza ordonanţei pentru 24 de ore.

Suspectul, Dănuţ Maciuc, a fost audiat ieri de procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, care a decis să-l lase în libertate, sub măsura controlului judiciar. Acestuia i s-au impus mai multe restricţii, printre care şi aceea de a lua legătura în vreun fel cu victimele sale.

Dănuţ Maciuc este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de „răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei”, prevăzută de noul Cod Penal, victime fiind o femeie în vârstă de 59 de ani şi fiul ei în vârstă de 30 de ani.

Atacul huliganic s-a petrecut în noaptea de 23 spre 24 mai, în două etape. Mai întâi, în jurul miezului nopţii, au fost sparte geamurile de la ferestrele casei oamenilor vizaţi. Maria I., în vârstă de 59 de ani, din comuna Şerbăuţi, a sesizat la 112 că persoane necunoscute i-au distrus geamurile de la ferestre, aruncând cu pietre. Femeia a declarat că dormea în casă, unde se mai aflau soţul şi fiul său, în vârstă de 30 de ani, şi au fost treziţi de zgomotele produse de sticla spartă. La ora 2.00, când poliţiştii care constataseră distrugerea nu mai erau la faţa locului, aceeaşi femeie a sunat din nou la 112. Panicată, ea a relatat că indivizii au revenit şi au intrat în casă. Aceştia au intrat în camera în care se afla fiul ei, Cristian I., în vârstă de 30 de ani, acesta susţinând că a fost lovit cu pumnul în faţă. Totul ar plecat de la faptul că cei doi, mamă şi fiu, au fost martori într-un dosar în care este cercetat Maciuc. Acesta ar mai fi acţionat în noaptea atacului împreună cu încă doi consăteni.

Din informaţiile pe care le avem, Dănuţ Maciuc nu a recunoscut acuzaţiile care i s-au adus. El a declarat că nu a forţat intrarea în casă, ci a fost lăsat să intre, şi că nu a lovit pe nimeni, având doar o discuţie contradictorie.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi au considerat că suspectul nu este un pericol public atât de mare încât să se impună arestarea sa preventivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr care ar fi atacat în casă doi martori dintr-un dosar penal, liber după 24 de ore de arest.
 Vizualizări articol: 1548 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Un tânăr care ar fi atacat în casă doi martori dintr-un dosar penal, liber după 24 de ore de arest4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Borș „holtei” cu sfeclă roșie Înainte vreme, femeile obişnuiau să pregătească un anume fel de borş, numit "holtei", adică lipsit cu totul de vreo bucăţică de carne. În locul lor se puneau legumele care se găseam prin grădini sau cămări, servindu-se doar cu... Citeşte