Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 mai 2015 - Anul XX, nr. 121 (5933)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Încă o victimă

Un şmenar a dat o adevărată lovitură în centrul Sucevei: a lăsat o femeie fără 16.000 de lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie în vârstă de 49 de ani, din comuna Pătrăuţi, a fost înşelată prin metoda „şmen” cu o sumă mare de bani, circa 16.000 de lei, fapta fiind comisă în centrul municipiul Suceava, zona preferată a escrocilor de acest gen, care îşi racolează victimele din zona caselor de schimb valutar. Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată de păgubită marţi, în jurul orei 12.15.

Victima a relatat că s-a deplasat în municipiul Suceava având asupra sa suma de aproximativ 7.000 de lire sterline, pe care intenţiona să o schimbe în lei.

Aceasta s-a interesat de cursul de schimb al mai multor case valutare, moment în care a fost „ochită” de autor. Victima a relatat că a fost abordată de un tânăr necunoscut, care i-a oferit un preţ avantajos la schimb şi a convins-o să meargă cu el într-un gang de pe strada Curtea Domnească. Individul i-a schimbat femeii 2.000 de lire în lei, după care femeia i-a spus că nu mai vrea să schimbe şi restul banilor. Escrocul i-a înmânat restul sumei în lire, a mai numărat şi a doua oară leii pe care i-a dat, timp în care a „tras” în mâneca hainei o parte din bancnote. Ulterior victima a constatat că, în timpul schimbului, a fost înşelată cu suma de 6.600 de lei şi cu 1.550 de lire sterline.    

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Suceava, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, autorul fiind deocamdată necunoscut. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un şmenar a dat o adevărată lovitură în centrul Sucevei: a lăsat o femeie fără 16.000 de lei.
 Vizualizări articol: 3558 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un şmenar a dat o adevărată lovitură în centrul Sucevei: a lăsat o femeie fără 16.000 de lei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Borș „holtei” cu sfeclă roșie Înainte vreme, femeile obişnuiau să pregătească un anume fel de borş, numit "holtei", adică lipsit cu totul de vreo bucăţică de carne. În locul lor se puneau legumele care se găseam prin grădini sau cămări, servindu-se doar cu... Citeşte