Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 mai 2015 - Anul XX, nr. 121 (5933)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie judecători

Sucevean condamnat pentru că a „exersat” trasul cu arma la o discotecă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Vatra Moldoviţei, a fost săltat de poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale de la domiciliu şi dus direct în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean, după ce a fost condamnat definitiv pentru un circ periculos provocat în faţa unei discoteci, unde a tras cu arma. Dumitru Iulian Moroşan are de ispăşit o condamnare la 2 ani şi 11 luni de închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, uz de armă fără drept şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Bărbatul a fost condamnat de Judecătoria Roman, faptele fiind comise în faţa unei discoteci din comuna Făurei, judeţul Neamţ.

Conform anchetei derulate la acea vreme, în noaptea cu pricina, Moroşan a mers împreună cu un amic la discotecă, în Făurei, unde, pe fond de consum de alcool, a fost implicat într-un scandal. Mai exact, suceveanul şi amicul său ar fi stârnit furia localnicilor pentru că s-au dat la fetele lor.

Suceveanul a ieşit din discotecă, s-a dus la maşina cu care venise în zonă şi a scos două puşti, una letală, de vânătoare, şi una de tir sportiv. Localnicii au fost ameninţaţi cu moartea, iar la un moment dat bărbatul din Vatra Moldoviţei a tras mai multe focuri de armă în aer. În învălmăşeala creată inculpatul ar mai fi lovit şi mai mulţi localnici. Aşa a ajuns acesta să fie cercetat, trimis în judecată şi condamnat pentru un întreg lanţ de infracţiuni.

De menţionat că Dumitru Iulian Moroşan a mai fost condamnat la 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru că a încercat să mituiască un poliţist.

Suceveanul urmează a fi transferat de la IPJ Suceava în penitenciarul în care îşi va ispăşi pedeapsa. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevean condamnat pentru că a „exersat” trasul cu arma la o discotecă.
 Vizualizări articol: 2207 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sucevean condamnat pentru că a „exersat” trasul cu arma la o discotecă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Borș „holtei” cu sfeclă roșie Înainte vreme, femeile obişnuiau să pregătească un anume fel de borş, numit "holtei", adică lipsit cu totul de vreo bucăţică de carne. În locul lor se puneau legumele care se găseam prin grădini sau cămări, servindu-se doar cu... Citeşte