Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 mai 2015 - Anul XX, nr. 121 (5933)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Furturi în serie

Hoţi care au spart maşini, iar pe una au şi furat-o, prinşi de poliţişti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri în vârstă de 20 de ani au fost reţinuţi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava sub acuzaţia că au comis mai multe furturi din autoturisme, în municipiul Fălticeni, dar şi că au furat o maşină din municipiul Suceava. În noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 2.30, o patrulă de la Poliţia municipiului Fălticeni a tras pe dreapta un autoturism în care se aflau doi tineri, al căror comportament a atras atenţia. Poliţiştii au găsit în maşină o antenă care avea cablul tăiat, mai multe documente ale unor autoturisme, chei, un modulator FM, cabluri pentru baterii auto şi alte  bunuri.

Din ancheta ulterioară a poliţiştilor din Fălticeni a rezultat că Andrei Corduneanu, în vârstă de 20 de ani, din comuna Râşca, şi Răzvan Sărăcuţ, tot de 20 de ani, din comuna Buneşti, au comis cel puţin şase furturi din autoturisme parcate în municipiul Fălticeni.

Conform subcomisarului Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene, „tinerii acţionau în baza unor înţelegeri prealabile, procurându-şi sisteme specifice de deschidere şi spargere a încuietorilor, existând o interacţiune permanentă în punerea în executare a rezoluţiei infracţionale”. El a arătat că prejudiciul cauzat prin comiterea furturilor a fost recuperat în proporţie de 80%.

În urma extinderii cercetărilor a rezultat că aceiaşi doi tineri sunt autorii unui furt de maşină comis în  noaptea de 19 spre 20 mai, din municipiul Suceava. Atunci a fost furat un autoturism Renault Kangoo, din parcarea fostului sediu al Biroului de Evidenţă a Populaţiei, pe strada Oituz din Suceava. Maşina a fost găsită ulterior abandonată în pădure, pe raza comunei Râşca.

Cei doi tineri au petrecut în arest doar 24 de ore, după care procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni a decis ca ancheta să continue ca aceştia în stare de libertate. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoţi care au spart maşini, iar pe una au şi furat-o, prinşi de poliţişti.
 Vizualizări articol: 1957 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hoţi care au spart maşini, iar pe una au şi furat-o, prinşi de poliţişti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Borș „holtei” cu sfeclă roșie Înainte vreme, femeile obişnuiau să pregătească un anume fel de borş, numit "holtei", adică lipsit cu totul de vreo bucăţică de carne. În locul lor se puneau legumele care se găseam prin grădini sau cămări, servindu-se doar cu... Citeşte