Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 mar 2015 - Anul XX, nr. 57 (5869)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Plan

UNPR Suceava îşi propune să aibă 20.000 de membri până în anul 2016

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia Judeţeană Suceava a Uniunii Naţionale pentru Progresul României îşi propune ca până anul viitor să aibă 20.000 de membri. Preşedintele UNPR Suceava, Cătălina Vartic, a declarat în cursul zilei de ieri că recent a avut loc şedinţa biroului judeţean al filialei pe care o conduce, în cadrul căreia a fost făcută o analiză a activităţii organizaţiei, cu atât mai mult cu cât pe 1 mai 2015  se vor împlini 5 ani de la înfiinţarea partidului. „Este important faptul că am reuşit să ajungem să fim a treia forţă parlamentară, iar acum trebuie să muncim mai mult şi la nivelul judeţului. Astfel, va trebui să aplicăm mottoul partidului şi la nivel local, astfel încât <Progresul României, interesul naţional> să devină pentru noi <Progresul Sucevei, interesul judeţean>”, a precizat Cătălina Vartic. Ea a explicat că în cadrul şedinţei biroului judeţean au fost discutate probleme legate de administraţia locală şi de activitatea consilierilor locali ai UNPR.  Cătălina Vartic a spus că 2015 este un an fără alegeri, motiv pentru care stabilitatea politică trebuie să dea roade şi în domeniul economic, „iar oamenii simpli să simtă efectele dezvoltării economiei”.

Vartic a mai explicat că în şedinţa conducerii UNPR Suceava a fost discutată problema alianţei cu PSD şi PC şi a colaborării cu partenerii de alianţă. „Concluzia a fost aceea că această colaborare  se poate îmbunătăţi pentru a reuşi împreună să facem ceva pentru judeţul nostru. De asemenea, au fost reiterate sprijinul pentru guvernul Ponta şi faptul că UNPR nu a dat niciodată jos un Guvern din care face parte şi şi-a respectat mereu angajamentele, atât la nivel central, cât şi la nivel local”, a afirmat liderul UNPR Suceava. Cătălina Vartic a spus că Biroul Judeţean al UNPR Suceava şi-a asumat obiectivul pe care conducerea centrală a partidului l-a trasat organizaţiei sucevene, şi anume ca până în anul 2016 filiala să aibă 20.000 de membri.

Ea a mai arătat că în şedinţa biroului judeţean a fost prezentat şi mesajul preşedintelui partidului, vicepremierul Gabriel Oprea, şi anume „Cine doreşte seriozitate, securitate, stabilitate, să vină la UNPR. Scopul până în 2016 este să ajungem la un milion de membri. UNPR vrea candidaţi proprii la alegerile locale din 2016".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului UNPR Suceava îşi propune să aibă 20.000 de membri până în anul 2016.
 Vizualizări articol: 9159 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
UNPR Suceava îşi propune să aibă 20.000 de membri până în anul 20165.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   UNPR...unde..eeeeeeeeeeeee..! trimis de
(11 mar 2015, 12:55:51
Daca UNPR face 20.000 de membri...inseamna ca-i semn bun... Care-i acela...? Va spun eu..nu de pe surse...! Se reinfiinteaza garda financiara, sotul doamnei...ajunge sef...si sa vedeti ce usor ajunge UNPR...la 100.000 membri in 2015, depasind planul cincinal cu 80.000 de membri....si cu ...1 an avans....!!! Va dati seama, stimabili..viitori...UNPR-isti Hai la lupta ce-a mare...cat se mai poate!!!! mai cu forta, mai cu elan.... dar nu muncitoresc!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cozonac cu prune Copturile ritualice sunt mult și cu rostul lor în Postul Paștilor. Se fac de la colăcei de post la hulubi de pită și până la colacii mari, mai ales în zilele de pomenire a morților. Un astfel de colac, numit „uitata”,... Citeşte