Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 mar 2015 - Anul XX, nr. 57 (5869)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Programul „Paştele în Bucovina” a fost promovat la Târgul de Turism al Republicii Moldova

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Programul „Paştele în Bucovina 2015” a fost promovat, la finalul săptămânii trecute, la prima ediţie a Târgului de Turism al Republicii Moldova. Consiliul Judeţean Suceava, prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică, a participat în perioada 5 – 8 martie a.c. la acest târg de turism, singurul eveniment din acest domeniu din Republica Moldova. Şeful Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Suceava, Dănuţ Burgheaua, a declarat că peste 4.700 de vizitatori, precum și reprezentanți ai mass-mediei locale, au participat la acest târg internaţional de turism, în cadrul căruia au fost prezentate cele mai noi tendințe din industria turismului.

Dănuţ Burgheaua a spus că prima ediţie a acestui târg a reunit firme de profil, agenţii de turism şi tour-operatori, hoteluri şi pensiuni, organizaţii de promovare a turismului din Moldova, Bulgaria și România, care au prezentat oferta turistică a sezonului estival, dar nu numai.

La deschiderea oficială au luat parte președintele Federației pentru Promovarea Turismului din Republica Moldova, Alexandru Filipschi, și președintele Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România, Corina Martin.

Dănuţ Burgheaua a arătat că administraţia judeţeană a beneficiat de un stand cu o suprafaţă de 8 metri pătraţi, principalul obiectiv constituindu-l promovarea Paştelui în Bucovina şi a ofertelor turistice specifice sărbătorilor pascale. De asemenea, în cadrul târgului din Republica Moldova au fost prezentate ofertele turistice din judeţul Suceava pentru anul 2015, propuse de asociațiile turistice de profil și operatorii de turism locali.

Şeful Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Suceava a mai precizat că pentru a asigura o mai bună vizibilitate a tradițiilor și obiceiurilor pascale din zonă și pentru a crește atractivitatea standului, un meșter popular a oferit demonstrații de încondeiere a ouălor.

„Materialele de informare și promovare turistică puse la dispoziția vizitatorilor, cu titlu gratuit, au constat în hărți turistice, broșuri de prezentare generală a județului în limbile română și rusă, CD-uri de prezentare a turismului balnear, calendarul evenimentelor turistice din județul Suceava, pliante de la diferite structuri de primire turistică și programul <Paștele în Bucovina 2015>”, a declarat Burgheaua. El a mai spus că pe parcursul celor patru zile de târg, persoanelor interesate le-au fost prezentate informații cu privire la obiectivele și atracțiile turistice din județ, evenimentele anuale organizate de Consiliul Județean, infrastructura turistică, tipurile de turism practicate în județ, ofertele pentru sărbătorile pascale, precum și materiale de promovare turistică. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Programul „Paştele în Bucovina” a fost promovat la Târgul de Turism al Republicii Moldova.
 Vizualizări articol: 9573 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Programul „Paştele în Bucovina” a fost promovat la Târgul de Turism al Republicii Moldova0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Groapa de la Pojorata, pe cand? trimis de
(11 mar 2015, 14:25:23
Asa badie, te duci la cel mai sarac stat si vrei pomana acum.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cozonac cu prune Copturile ritualice sunt mult și cu rostul lor în Postul Paștilor. Se fac de la colăcei de post la hulubi de pită și până la colacii mari, mai ales în zilele de pomenire a morților. Un astfel de colac, numit „uitata”,... Citeşte