Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 mar 2015 - Anul XX, nr. 57 (5869)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Spectacol

„Forever Love”, un concert pe stilul fanilor trupei Direcţia 5, la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Seară de neuitat pentru cei aproape 200 de suceveni care au ales să îşi cumpere bilet la concertul susţinut de trupa Direcţia 5, luni seară, 9 martie, pe scena Casei de Cultură Suceava. „Forever Love” s-a dovedit a fi un spectacol între prieteni, o întâlnire de suflet între adevăraţii fani Direcţia 5 şi membrii formaţiei: Marian Ionescu (chitară bass), Cristi Enache (voce), Toni Şeicărescu (voce), Nicu Damalan (chitară) şi Marius Keseri (tobe).

Micile probleme cu sonorizarea, microfonia şi câteva dezacorduri de la începutul concertului nu promiteau o seară de succes. Odată rezolvate problemele tehnice, artiştii i-au îndemnat pe suceveni să cânte împreună cu ei, să se bucure de muzică, să aplaude, să primească poveştile de iubire, declaraţiile de dragoste, refrenele seducătoare sau amintirile răscolite, toate puse pe portativ şi cântate de membrii trupei Direcţia 5.

 

Refrene celebre

Sucevenii au cântat împreună cu Cristi Enache şi Toni Şeicărescu, două voci superbe, refrene precum „de ce iubim / de ce visăm / de ce greşim / de ce iertăm / poate pentru că din iubire ne-am născut / şi iubirea ne-a îndrumat de la început” din piesa „De ce iubim?”; „Eşti stilul meu. / Eşti tot ce am eu, / tot ce vreau eu, / nu e prea greu să-nţelegi” din piesa „Eşti stilul meu”; „Am nevoie de tine / Când mă trezesc / Am nevoie de tine / Să pot să visez” din piesa „Am nevoie de tine”; „Fiindcă eşti cu mine, îţi mulţumesc! / La rău şi la bine îţi mulţumesc! / Pentru gestu-n sine că m-ai ales, / Dintre toţi pe mine, îţi mulţumesc!” din piesa „Îţi mulţumesc”.

Nu a lipsit din concert nici celebrul hit „Forever Love”, cântat în duet de Cristi Enache şi Toni Şeicărescu şi fredonat de public. La îndemnul liderului trupei, Marian Ionescu, care a cântat în prima parte a concertului la clape, apoi la chitară, luminile din sala de spectacol au fost aprinse şi aşa au rămas până la finalul concertului. În acest fel, comunicarea cu publicul a fost „la vedere”, a fost directă, prietenoasă, pe placul fanilor care au stat mai mult în picioare, cu mâinile pe sus, fredonând piesele îndrăgite. Tot Marian Ionescu a fost cel care şi-a prezentat colegii, spunând despre fiecare câte căsătorii, divorţuri, copii are, dar a evitat elegant să vorbească despre el. Toni Şeicărescu a fost cel care a spus de cele mai multe ori „mulţumim, Suceava”, cel care a reprezentat a doua voce a trupei, susţinându-l pe Cristi Enache, în aplauzele publicului.

 

„Îţi mulţumesc”

În partea a doua a concertului, la îndemnul liderului Marian Ionescu s-au cântat piesele cerute de public, „O fată ca ea”, ,,Superstar”, „Dacă ai şti” („Dacă ai şti despre mine / Tot ce simt pentru tine / Dacă ai şti ce-i iubirea / Poate ai găsi fericirea”) , „Seducţie”, refrene cunoscute, dar şi o piesă pe care membrii trupei nu o cântă în mod frecvent în concerte, „Hoinar”. Această piesă a fost cerută de o doamnă din public, venită cu un grup de prieteni de la Târgu Neamţ, special pentru concertul trupei Direcţia 5. Invitată pe scenă, femeia a spus că „Hoinar” este piesa favorită a soţului ei şi că ar dori să-i fie dedicată, mai ales că bărbatul se afla în sală.

„Îţi mulţumesc” a fost una dintre piesele de final, un "mulţumesc" sincer din partea Direcţiei 5 pentru publicul din Suceava plătitor de bilete, un "mulţumesc" din partea sucevenilor pentru două ore de muzică bună, de poveste, de visare... „Forever Love”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Forever Love”, un concert pe stilul fanilor trupei Direcţia 5, la Suceava.
 Vizualizări articol: 9401 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
„Forever Love”, un concert pe stilul fanilor trupei Direcţia 5, la Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cozonac cu prune Copturile ritualice sunt mult și cu rostul lor în Postul Paștilor. Se fac de la colăcei de post la hulubi de pită și până la colacii mari, mai ales în zilele de pomenire a morților. Un astfel de colac, numit „uitata”,... Citeşte