Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 nov 2014 - Anul XIX, nr. 267 (5776)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tentativă de omor

Trei frați care au bătut cu sălbăticie un tânăr într-un bar, „terorişti” pentru o întreagă comunitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au anunțat vineri trimiterea în judecată a trei fraţi din Dolheştii Mari, care, la începutul lunii trecute, au distrus un bar din localitate și l-au băgat în spital, în stare gravă, pe un tânăr consătean, Florin Marian (25 de ani).

Cei trei inculpaţi,  Gheorghe Stan (33 de ani), Ion Stan (35 de ani) şi Neculai Cezar Stan (36 de ani), aflaţi în arest preventiv, au fost daţi pe mâna judecătorilor pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor, tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi loviri sau alte violențe.

Agresiunea s-a petrecut în seara zilei de 5 octombrie a.c., în jurul orei 19.30, între agresori și victimă existând o stare conflictuală mai veche.

Înarmați cu o sabie, o rangă din fier şi o bâtă din lemn, cei trei frați au dat năvală în barul cu pricina, ştiind că în interior se află tânărul pe care vroiau să se răzbune.

„Cei trei inculpaţi s-au năpustit la masa la care se afla victima şi au început să îi aplice lovituri puternice cu obiectele pe care le aveau asupra lor în diverse  zone vitale ale corpului, în special în zona capului. Potrivit victimei şi martorilor oculari, unul dintre inculpaţi striga <omorâţi-l, omorâţi-l>”.  Inculpatul Stan Gheorghe  l-a lovit pe tânărul în vârstă de 25 de ani cu sabia peste umărul drept, iar Stan Ioan i-a aplicat mai multe lovituri cu ranga pe care o avea în mână la nivelul picioarelor, dar şi în zona capului”, se arată în rechizitoriul înaintat instanței de judecată.

În urma violențelor din acea seară din barul respectiv, a fost agresat şi un alt tânăr, în vârstă de 20 de ani, prieten cu victima, însă acesta a scăpat cu leziuni uşoare.

Florin Marian, victima agresiunii celor trei fraţi, a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean, unde a fost diagnosticat cu politraumatism cu plăgi contuze multiple epicraniene şi pe membrele inferioare şi superioare bilateral, fracturi multiple craniene, unele cu înfundare şi hematom extradural, fracturi ambele oase antebraţ drept şi fractură incompletă creastă tibială dreapta.

Medicii legişti au opinat că victima necesită în urma leziunilor suferite 70-80 de zile de îngrijiri medicale, iar viaţa i-a fost pusă în pericol.

Patronul barului în care a avut loc tentativa de omor a declarat că se constituie parte civilă cu suma de  10.000 lei, sumă ce reprezintă contravaloarea bunurilor distruse de către cei trei inculpaţi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei frați care au bătut cu sălbăticie un tânăr într-un bar, „terorişti” pentru o întreagă comunitate.
 Vizualizări articol: 6675 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.56/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 9 voturi
Trei frați care au bătut cu sălbăticie un tânăr într-un bar, „terorişti” pentru o întreagă comunitate4.659

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tanar batut cu slabaticie... trimis de
(15 nov 2014, 11:53:18
Daca v-ati interesa despre acest tanar, Marian Florin, veti afla ca el este raul in comuna, cu batai, amenintari si alte fapte penale. A cautat-o cu lumanarea! Nici cei trei nu sunt usa de biserica, dar bine i-au facut lui Marian Florin zis Flopi.
2.   Batai si nu numai trimis de
(15 nov 2014, 12:06:18
Bine ar fi daca la Dolhestii Mari ar interveni si alte forte, gen interventia rapida, pentru prinderea hotilor care-si fac de cap si fura aproape orice, de la porumb si gaini, butelii de aragaz, produse agricole diverse si pana la animale mari gen vaci...cat priveste pe batausi si ei ar merita cu varf si indesat o paruiala zdravana...in afara de rigorile legii!!!
2.1  RE: Batai si nu numai trimis de
(15 nov 2014, 13:15:42
vine acasa peste un an doi trei, si sa te vad daca ai curajul sai dai paruiala aia zdravana de care zici. si apropo victima a cautato cu lumanarea si a gasito, se lua de toata lumea handicapatu asta

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei