Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 nov 2014 - Anul XIX, nr. 267 (5776)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Suceava

Dispeceratul non-stop de iarnă pentru intervenţii la deszăpezire, activat de astăzi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începând de astăzi, noua firmă de salubrizare a Sucevei va fi „în alertă”, pentru a interveni pe străzi, pentru îndepărtarea zăpezii şi combaterea poleiului, dacă condiţiile meteo vor impune astfel de măsuri.

Conform contractului semnat de Diasil cu Primăria Suceava, de la 15 noiembrie se activează dispeceratul non-stop de gestionare a situaţiilor care necesită intervenţia utilajelor şi echipelor de deszăpezire şi de combatere a îngheţului, pe străzile municipiului reşedinţă de judeţ.

Dispeceratul prin care eventualele sesizări ori reclamaţii pot fi transmise direct firmei de salubrizare este apelabil la numărul de telefon 0230/525154.

În paralel, Primăria Suceava a activat de astăzi propriul comandament de iarnă, prin care şapte inspectori din cadrul serviciului de Salubrizare sunt pe rând de serviciu, 24 de ore din 24.

„Serviciul de permanenţă se efectuează la sediul Primăriei Suceava, de unde inspectorii vor gestiona diversele situaţii care le sunt sesizate telefonic, dar, dacă este necesar, atât ei, cât şi eu, vom fi prezenţi şi în teren, în zonele cu probleme deosebite”, a precizat viceprimarul Gavril Vîrvara, care gestionează salubrizarea municipiului.

Problemele din trafic cauzate de ninsori, polei sau îngheţ pot fi transmise responsabililor din cadrul Primăriei Suceava la numărul de telefon 0230-519669.

Parcul auto al Diasil pentru intervenţiipe timp de iarnă constă în  25 de utilaje de mai multe tipuri şi dimensiuni,  dotate cu pluguri şi sărăriţe.

În plus faţă de dotările solicitate în contract de Primăria Suceava, noua firmă de salubrizare a pregătit pentru intervenţii două autofreze pentru deszăpezirea trotuarelor, două autospeciale dotate cu plug şi sărăriţă, pentru trotuare şi locuri înguste, două încărcătoare frontale de tip volă şi un ATV echipat cu plug şi sărăriţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dispeceratul non-stop de iarnă pentru intervenţii la deszăpezire, activat de astăzi.
 Vizualizări articol: 2007 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dispeceratul non-stop de iarnă pentru intervenţii la deszăpezire, activat de astăzi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei