Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 nov 2014 - Anul XIX, nr. 267 (5776)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Scrutin

Prefectul dă asigurări că procesul electoral de duminică va fi unul transparent şi corect

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectura Suceava a luat, împreună cu toate instituţiile Ministerului Afacerilor Interne, toate măsurile necesare pentru ca turul doi al alegerilor prezidenţiale, care va avea loc duminică, 16 noiembrie, să se desfăşoare în condiţii de legalitate, transparență şi corectitudine. Afirmația a fost făcută de prefectul Florin Sinescu, după videoconferinţa de vineri cu ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, în care s-a dezbătut stadiul pregătirii procesului electoral de duminică.

„Astăzi 14 noiembrie, am distribuit buletinele de vot, timbrele autocolante şi celelalte materiale electorale. Sâmbătă, la ora 16,00, preşedinţii birourilor electorale ale secţiilor de votare, însoţiţi de pază militarizată, însemnând poliţişti, pompieri, jandarmi, poliţişti de frontieră, angajaţi ai serviciilor comunitare de evidenţa populaţiei, înmatriculări şi pașapoarte se vor deplasa la cele 553 de secţii de votare şi, începând cu ora 18,00 şi până la ora 20,00, vor prelua cererile pentru urna mobilă. La ora 20,00, toate secţiile vor fi preluate în pază de structurile Ministerului Afacerilor Interne, urmând să fie predate a doua zi dimineaţă, la ora 6,00, şi începând cu ora 7,00 să debuteze procesul electoral”, a spus prefectul.

El a menţionat că în ziua votului vor exista şi echipaje ale poliţiei rutiere pentru a asigura fluenţa în trafic, o atenţie deosebită urmând să fie dată şi prevenirii turismului electoral, „deoarece ne dorim ca şi acest lucru să fie monitorizat”. Sinescu a precizat că traficul rutier a fost monitorizat şi în primul tur al alegerilor prezidenţiale în vederea combaterii turismului electoral, arătând că nu au fost probleme din acest punct de vedere. În data de 2 noiembrie, a adăugat prefectul, au fost verificate 18 autobuze şi microbuze. Prefectul a mai spus că în intervalul dintre cele două tururi de
scrutin au fost actualizate 3.096 de cărţi de identitate, subliniind că acest lucru poate fi făcut chiar şi în ziua votului, între orele 8,00 – 21,00, serviciile comunitare de evidenţă a populaţiei având program de lucru cu publicul. Duminică sunt aştepaţi la urne 581.000 de suceveni cu drept de vot.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectul dă asigurări că procesul electoral de duminică va fi unul transparent şi corect.
 Vizualizări articol: 2610 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prefectul dă asigurări că procesul electoral de duminică va fi unul transparent şi corect0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pacat ca oltenii nu au incredere in ardeleni... trimis de
(15 nov 2014, 13:46:59
Domnilor ,,politicieni” care jigniti, trebuie sa intelegeti ca Iohannis nu este maestru in intortochearea vorbelor, ca gadeste inainte de a vorbi (probabil ca pe la altii procesul se elaboreaza invers), sa stiti ca ardelenii nu pun prêt pe vorbe. Poate sa vina Ponta sa le vorbesca ardelenilor in cea mai spilcuita limba romaneasca, ardelenii nu-l voteaza. Il vor vota in continuare pe Iohannis. Pt mitici este mai important duelul verbal decat duelul faptelor. Miticii Judeca un viitor presedinte de tara dupa felul in care ataca si da replici adversarului. Acestia dovedesc o superficialitate crasa, apreciaza mai mult ambalajul decat marfa. Va place Ponta care-i istet la minte (la ce-o foloseste n-are importanta) si iute la vorba. Iohannis nu e bun pt. voi: gandeste mult, vorbeste putin si taraganat, nu da lovituri sub centura, nu-si pune adversarul la podea, cum a facut Basescu cu Geoana.
Pai, Iohannis nu-i Basescu, n-ati inteles? Interesant ca nimeni nu l-a judecat sau criticat ca primar sau om politic. Toata lumea in schimb l-a atacat la persoana. Previziuni pt. turul 2: tot Ardealul o sa fie albastru, ca la primul tur…si restul tarii rosu.
Pacat ca miticii nu au incredere in moldoveni si ardeleni, care ar putea conduce cu siguranta tara mult mai bine!
1.1  RE: Pacat ca oltenii nu au incredere in ardeleni... trimis de
(15 nov 2014, 13:52:58
,, O tara de oi merita un guvern de lupi hamesiti” Edward R . Murrow
1.2  RE: Pacat ca oltenii nu au incredere in ardeleni... trimis de
(15 nov 2014, 16:26:24
Lasa bre latule gargara si nu mai purta tu atata grija oitelor. Dupa 10 ani de prigoana securista desfasurata in cel mai odios mod cu putinta oitele au inceput sa invete capcana si sa o evite. Tu esti cam asa :
Ştiam că lupul, din păcate,
Cel mult, cam urlă a pustie,
Dar nu ştiam de-un lup că poate
Să urle şi-a demagogie.
2.   Comentariu trimis de
(15 nov 2014, 18:31:05
Domnului Toader Rusu de pe facebook ii recomand sa-si distribuie singur mesajul postand la comentarii prin marile publicatii online sau pe unde crede el ca are vizibilitate mai mare, sa posteze pe grupurile facebook si etc... La toti le tremura izmanuta acum in prag de alegeri si nu se baga nimeni sa-ti promoveze nemultumirea , nic macar aia de la concurenta. Deci dai bataie, asta daca nu te-ai mai domolit in revolta. Succes
3.   Jijel, filosof de salon (știm ce fel de salon!)... trimis de
(15 nov 2014, 19:17:50
Ce faci mâine, mergi să te „pontezi” ? laughing
3.1  RE: Jijel, filosof de salon (știm ce fel de salon!)... trimis de
(15 nov 2014, 19:32:39
Mey starpitura esti prototipul derbedeului dezorientat si usor de prostit cu o ciunga si un cico.Hai nu ma injuri ca un boschetar care scrie pe la veceuri asa cum procedeaza vicontele taz izman de pamp a lache. Bey frecator de pufulica baga la cap ca pe lumea asta mai sant si oameni care nu stau in patru labe "sa mananca si gura lor" ceva din furat.
4.   Zio Geppetto trimis de
(15 nov 2014, 19:41:24
Ciao Stap !
Mâine merg să-l votez pe Franț cu autobuzul „pesedeului”.
Nu e tare faza ?
Grazie PSD !
4.1  RE: Zio Geppetto trimis de
(15 nov 2014, 19:56:33
Mey moroi fantomas era unu prin anii '90 pe care il urau romanii pt. ca se izmenea "italieneste". E vorba de Raducioiu, dar tu nu prea stii cine este, pt. ca in perioada aia cine stie pe unde haladuiai prin preajma mamii. Ce stii tu ma plapandule ce e comunismul , ce e suferinta.Cati ani aveai la revolutie ca sa iti permiti LUXUL de a emite pareri ?
4.2  RE: Zio Geppetto trimis de
(15 nov 2014, 19:56:34
Salut!
Mâine merg și eu să-i mulțumesc pesedeului pentru milionul ăla de locuri de muncă!

Mai bine merg cu Iohannis la ghici decât cu Ponta la rău sigur.
4.3  RE: Zio Geppetto trimis de
(15 nov 2014, 20:07:34
Jijel, da' tu broscoiule ce făceai la Revoluție, chibițai din spatele televizorului și-acum îți permiți LUXUL să-i întrebi pe alții ce și cum?
Ți-au șuierat ceva gloanțe pe lângă bostanul ăla putred? 100% nu, așa că taci jigodie infectă, arată puțin respect.
Unul ca tine NU are dreptul moral de a invoca în niciun fel Revoluția în care au murit unii prea inimoși, pentru ca niște împuțiți ca tine să aibă libertatea de a-și agita prostia în mod public fără să fie trași la răspundere.
Prostule!
4.4  RE: Zio Geppetto trimis de
(15 nov 2014, 20:15:16
@4.2
Majoritatea celor cu care am stat de vorbă au zis că merg cu Franț.
De burattini s-au cam săturat toți .

Eiii, Pinocchio ! vino la zio Geppetto să-ți aranjeze puțin nănăul.
Cică e direct proporțional cu cantitatea de minciuni dejectate.
4.5  RE: Zio Geppetto trimis de
(15 nov 2014, 20:23:55
Starpitura ai noroc ca sefii "lu matali" se odihnesc si nu controleaza ce fac slugile pentru partid. Mey bambilutza sefii nu permit de felul lor sa se zgandare cu batu RAHATU. Ei stiu mai bine ce s-a intamplat . si... cum securistii au tras prin buzunare...
5.   Băi neagâgă,știi ceva ? trimis de
(15 nov 2014, 20:09:01
Ia mai du-te-n pi2da mă-tii pe românește !
5.1  RE: Băi neagâgă,știi ceva ? trimis de
(15 nov 2014, 20:26:32
Moroy fantomas ai in sange instinctul de boschetar care scrie pe la veceurile din gara obscenitati.
5.2  RE: Băi neagâgă,știi ceva ? trimis de
(15 nov 2014, 20:41:42
Lasă băhh GÂGĂ...mergi mâine de te „pontează”. Fericitule! laughing
5.3  RE: Băi neagâgă,știi ceva ? trimis de
(15 nov 2014, 21:04:36
Razi ma putza mica. Impresia deja s-a format despre voi si nehotarati. Ma irita ca tineretu din ziua de azi a fost adus intr-o stare de saracie atat de lucie incat alegerile ii dau "un orizont" delimitat de coordonatele urmatoare : intre o ciuga si un suc primit la pomana.
5.4  RE: Băi neagâgă,știi ceva ? trimis de
(15 nov 2014, 21:25:31
Veșnica ta problemă: nu ești în stare să porți un dialog.
Încă de la început, când încă mai erai Dorell, intrai agresiv, doar ca să dai la gioale, fără să pricepi nimic, având în același timp impresia că le știi pe toate.
Normal că rahatul pe care-l arunci aici, îl primești înapoi înzecit.
Mai schimbă și tu aerul, mai ieși prin țări civilizate, să vezi cum gândesc și cum acționează oamenii, poate ai să pricepi și tu că se poate și ALTFEL decât în România.
5.5  RE: Băi neagâgă,știi ceva ? trimis de
(15 nov 2014, 21:49:41
Neagâgă:un exemplu concludent al tipului de electorat ce hotărăște soarta țării.
Cu astfel de gunoaie vrem să realizăm ceva ?
Nici peste o mie de ani nu vom reuși.
5.6  RE: Băi neagâgă,știi ceva ? trimis de
(15 nov 2014, 21:58:38
Ma Starpitura tu esti roman la munca sau roman la produs, sau cu ceva fonctie pe la ambasade ? Romanu la munca prin strainatate nu are timp de fineturi si monitorizare ca tine ma starpitura. Ai timp berechet sa monitorizezi "chiar si din strainatate" evolutia mea inca de cand eram Dorell". "Grea viata" de la 3000 de lei net pe luna in sus aveti voi astia de monitorizati tot ce misca si nu se supunea sistemului securist din epoca la basilache.
5.7  RE: Băi neagâgă,știi ceva ? trimis de
(15 nov 2014, 22:11:17
Tu crezi că cineva are timp să monitorizeze gunoaie și jeguri umane?
Evoluția ta seamănă a involuție.
Probabil din cauza ta specia umană se degradează.
Fugi și te culcă fiindcă mâine trebuie să votezi mincinosul galactic.
6.   Băi neagâgă,știi ceva trimis de
(15 nov 2014, 22:10:48
Va rog,rom nu mai da-ti apa la moara ratatilol comunisti ,-lasatii ca se sting singuri- ca oricum de miine se vor autodezintegra(cum e si normal).numai un cre.tin ar putea vota p.o.n.t.a.c un mincinos ,un fals, un defaimator, unul care a facut totul contra poporului sau
6.1  RE: Băi neagâgă,știi ceva trimis de
(15 nov 2014, 22:32:17
Dobitocii astia nu realizeaza ca sant oameni care nu dau limbutze catifelate pentru o ciunga, care nu stau in 4 labe sa primeasca si ei ceva de furat. Mai presus decat un vot e sa ai coloana vertebrala ma gainarilor.
6.2  RE: Băi neagâgă,știi ceva trimis de
(15 nov 2014, 22:47:49
rolling on the floor „evoluția ” ta...mă faci să mă kiș pe mine de râs.
Evoluția ta este similară cu cea a unui kakat în cădere liberă, de la 20 de metri înălțime, îndreptându-se vertiginos cu o accelerație de 9,8 metri pe secundă la pătrat spre o stâncă de bazalt.
Cam asta-i „evoluția” ta măhh imbecilule.
Hai, gata, la culcare că mâine mergi să te „pontezi”!
6.3  RE: Băi neagâgă,știi ceva trimis de
(15 nov 2014, 23:03:43
Ce sa ceri de la o starpitura de om , de la un boschetar cu apucaturi de securist. Ce ?
6.4  RE: Băi neagâgă,știi ceva trimis de
(15 nov 2014, 23:55:36
Nu tie rusine ma viconte Taz izman de pamp a lache atunci cand te privesti in oglinda ca esti o javra ordinara. Nu tie rusine ma javra ordinara sa sustii sistemul unora care in 2010 au taiat pensii si salarii si au inchis spitale ? Nu tie rusine de tine ma spurcaciune ca sistemul pe care tu il sustii a invrajbit oamenii intre ei, a creat teroare, a distrus vieti si destine. Nu tie rusine ba naparca sa joci un teatru prost si vetust aparand vanzatorii de tara. Derbedeule, tu dai lectii de viata ba unsurosule si jegosule.
6.5  RE: Băi neagâgă,știi ceva trimis de
(16 nov 2014, 08:21:21
Derbedeu ordinar ce esti ma izmana maronie. In 89 nu a fost revolutie a fost lovitura de stat. Se cerea un numar de morti ca sa dea impresia de revolutie. De ce dupa ce l-au impuscat pe nea Nicu au oprit "teloristii" focul ? Au fost omorati cateva mii de oameni pentru ca satanele securiste sa se dezvolte si in noul regim. Pe vremea lui Iliescu au condus aia vechii securisti dar acum e si mai rau. Securistii de tip nou care au condus timp de 10 ani tara au schilodit si mutilat caracterul oamenilor, au bagat frica, vad ca smintesc cu mult spor tineretul, au jefuit si au furat tot, ne-au vandut marilor puteri. Daca ajungeti iar la putere ma securistilor de "rit nou" voi o sa parjoliti si o sa vindeti tot din tara asta, o sa ne furati cu bestialitate viitorul copiilor nostri. Da ma derbedeule au murit cei buni in 89 pentru ca militieni ca tine sa devina si mai militieni. In alte vremuri militienii erau vajnici aparatori ai comunismului acum militianul de tip nou e cu "ieuropa si cu statul de drept". Nu tie rusine ba mitocanule si pui de securist fara scru ☭ sa prostesti in fata tineretul cu "ieuropa si cu statul de drept".
7.   Băi neagâgă,știi ceva ? trimis de
(15 nov 2014, 23:00:52
Îmi place titulatura asta a ta .
E rezultatul unei prodigioase evoluții așa cum ai spus mai înainte.
Nu știi despre care titulatură e vorba ?
Îți spun eutonguerostul forumului(echivalent cu prostul satului).
7.1  RE: Băi neagâgă,știi ceva ? trimis de
(15 nov 2014, 23:36:38
Mai Taz izmana si asociatii dupa frenezia postarilor vi s-a promis comision baban daca furati si prostiti inca o daca la fel ca in 2009 amaratul asta de popor. Deabea acum realizez la ce nivel monstruos s-a furat in perioada basalaului ca astia isi permit de ani buni sa sustina cu bani grei o armata de lingai si "inchinatori" in 4 labe in favoarea "statului de drept si justitiei". Cel mai monstruos mi se pare minciuna amintita mereu ca un spam desantat bazat pe principiul minte, si iar minte pana la urma tot se prinde ceva cum ca "liberalii" astia care au lucrat sic toata viata la stat si care se bazeaza pe dictonul prin "ei insisi" sant cu progresu si cu "ieuropa". Derbedei ordinari ce santeti si care profitati ca tineretu e intr-o stare de saracie luciei ii racolati in masa asa cum fac pocaitii cu cei saraci.Le dati cate o ciunga si un cico si ii inrolati in armata spalatilor pe creier. Securistilor ordinari racolati fara scru ☭ tineret si il smintiti si stricati cu himere de inavutire imediata. De vreo 5 ani incoace ii spalati pe creier in stil mafioto-securist.
7.2  RE: Băi neagâgă,știi ceva ? trimis de
(16 nov 2014, 13:05:39
Tot timpul voi spune:
Mulțumesc România !
Grazie Italia !
Asta pentru că în România m-am născut,am crescut,am fost educat iar în Italia m-am completat ca om și m-am realizat.
Dar cel mai mult am învățat în Italia să mă feresc de gunoaie și jeguri umane ca neagâgă.
7.3  RE: Băi neagâgă,știi ceva ? trimis de
(16 nov 2014, 13:25:55
Moroyule bey Gligore a lu' Tagarala fara constatarea asta a ta eram "perduti".
7.4  RE: Băi neagâgă,știi ceva ? trimis de
(16 nov 2014, 13:38:24
Ai fost și ți-ai luat tainul ?
Trebuiești furajat bine doar așa se mențin coarnele frumoase.
7.5  RE: Băi neagâgă,știi ceva ? trimis de
(16 nov 2014, 13:53:29
Pentru ca ceea ce gandesc si fac nu e pentru bani n-am pret bey bambilutza. Nimic nu se schimba cata vreme barbatii raman barbati. Du-te moroyule la niste bai sa-ti tratezi coloana.
7.6  RE: Băi neagâgă,știi ceva ? trimis de
(16 nov 2014, 14:19:16
Vai, vai, vai cam asta e nivelul "varfurilor de lance" ale propagandei johaniene. Niste derbedei cu apucaturi de aurolaci care scriu pe la veceuri cuvinte porcoase.
7.7  RE: Băi neagâgă,știi ceva ? trimis de
(16 nov 2014, 15:17:47
Jijel, prostu' forumului, da' de unde obsesia asta a ta cu veceurile și cuvintele porcoase scrise pe acolo...?
Cred că știu de unde ți se trage. Tu ai fost lepădat într-un veceu, acolo ai crescut și e normal să-ți fi rămas imprimate în bostanul ăla prost doar imagini mizerabile.
De aia scoți numai mizerii, e și normal, ce altceva poate debita un creier subdimensionat, impregnat în kakat.
Râgâi încontinuu doar chestii gălbui și diareice pentru că din asta ai fost plămădit.
Dar ești într-atât de spurcat că nici măcar un limbric nu se apropie de tine.
Nu vezi PROSTULE că ești absolut SINGUR pe forumul ăsta? Ești unic în tâmpenia ta.
Iar asta-i foarte bine!
Ia, mai încearcă o „evoluție” în cădere liberă! Arată-ne cât de consistent e kakatul din care ești făcut! laughing
Hai seek tear, că am și chestii mai interesante de făcut decât să te tot scuip din toate unghiurile laughing
7.8  RE: Băi neagâgă,știi ceva ? trimis de
(16 nov 2014, 15:52:40
Da,da, Jijele,despre tine e vorba,nu te uita ca vaca la tren.
7.9  RE: Băi neagâgă,știi ceva ? trimis de
(16 nov 2014, 16:03:55
Esti futil si inutil mey gaga pardon bey starpitura. Unde te crezi “matali” ma zgarciule ? Te crezi la “gaga sou” si eu trebuie sa fiu “obligat” sa bag in seama toate scursurile care imi trimit replici de pufulici care au varsta pana in 18 ani.
7.10  RE: Băi neagâgă,știi ceva ? trimis de
(16 nov 2014, 21:11:08
Jijele,aș vrea să-ți văd rânjetul acum la ora 21,10.
8.   Băi neagâgă,știi ceva ? trimis de
(16 nov 2014, 16:17:44
Nu-l mai bagati in seama.Ar putea sa se creada mult mai important decit este(un f.l.o.c in fata p.iz.d.e.i- de boras.t.e p.u.l-a pe el) Comunistii astia repeta ce au facut pe 2 nov. in afara. La ambasada Romaniei in roma era coada pe 3 rinduri pe citeva sute de metri. vor sa descurajeze romanul sa voteze. Inbeci.l.i.
8.1  RE: Băi neagâgă,știi ceva ? trimis de
(16 nov 2014, 21:10:00
Daca tot s-a terminat votul pot sa fac si eu o aroganta legata de gogorita asta trambitata de johanisti cu votul "romanilor din diaspora". Daca o sa iasa johanelu sa vezi tu atunci exod si mai mare al romanilor in strainatate si logic o presiune si temere in plus pentru cei care deja lucreaza acolo si si-au facut un rost, pentru ca vor fi prea multi si va fi concurenta si mai mare pe locurile de munca.
8.2  RE: Băi neagâgă,știi ceva ? trimis de
(16 nov 2014, 21:27:52
Daciana îți trimite un pupic și dedicația„ Jijel dragostea mea”.
9.   Catre Neagigi trimis de
(16 nov 2014, 21:26:39
Caz unic in istoria alegerilor prezidentiale.Dupa turul I Ponta nu a iesit la declaratii.L-a trimis pe Dragnea.El a iesit dupa o ora.Acum dupa ce a pierdut alegerile iar nu a iesit.
a iesit tot Dragnea.Ponta a dovedit dupa toate cele ca e si LAS.Neagigi,ia-te de mana cu idolul tau si aruncati-va in groapa de gunoi a istoriei.Ai dovedit ca esti la fel de marlan , nesimtit si minciunos ca si el.
10.   Lista traseistilor pentru o punga cu doi galbeni trimis de
(16 nov 2014, 21:30:17
LISTA TRASEISTILOR DE LA DREAPTA LA STANGA
Maria Cojocaru – oraşul Dolhasca, Violeta Zenovia Tăran – comuna Berchişeşti ,Petru Nistor – comuna Mălini,Marinel Bălan – oraşul Frasin, Artimon Ionesi – comuna Frătăuţii Vechi, Daniel Olariu – comuna Hânţeşti, Dumitru Nimiţan – comuna Ciprian Porumbescu, Mihai Senic – comuna Stroieşti ,Dănuţ Gavriliuc – comuna Vereşti.
Gheorghe Fron – comuna Cornu Luncii, Vasile Petroaie – comuna Drăgoieşti, Ioan Oros – comuna Ostra, Ioan Onufrei – comuna Marginea, Ion Vasiliu – comuna Preuteşti, Dorin Rusu – comuna Crucea şi Gheorghe Streangă – Frătăuţii Noi.
Ion Lungu - Suceava, Aurel Olărean-Radauti Ilie Boncheş -Vatra Dornei. Ioan Paval -
Dumbraveni.Astia sunt PRIMARII TRASEISTI.

11.   Diaspora trimis de
(16 nov 2014, 21:31:23
Haideți curajoșilor,să văd care mai înjurați DIASPORA ?
Tot noi vom hotărâ președintele.
De data asta cel just.
Jijele,du-te și te sufocă !
11.1  RE: Diaspora trimis de
(16 nov 2014, 21:46:53
Lasa ba moroyule ca vor veni si mai multi romani de acum inainte la voi in "diaspora" goniti de prigoana securista. Sa vezi tu atunci mancarime intre romani pe locurile de munca. Daca nu aveti "creer" o sa suportati consecintele in anii urmatori.O sa vina neamurile din Romania cu matele chioraind de foame si o sa va ia locurile de munca.
12.   Lista traseistilor pentru o punga cu doi galbeni trimis de
(16 nov 2014, 21:31:38
LISTA TRASEISTILOR CONSILIERI JUDETENI
Cristina Teodorovici , Brânduşel Nichitean ,Adrian Ispeciuc ,Ioan Piticari, Tiberiu Beldiman, Gheorghe Ghişovan , Raul Gabriel Rotaru, Mihai Creţeanu, Cristian Cuciureanu, Mihai Voloşeniuc , Paul Boncheş, Mihai Artene, Petru Preutescu.
LISTA TRASEISTILOR CONSILIERI LOCALI
Andrei Păduraru , Vasile Mocanu ,Corneliu Vornicu,Daniel Ungurian, Costel Tătăranu , Liviu Cîrlan,Adrian Arămescu.

13.   Nesimtirea si impertinenta nu au limite la PSD trimis de
(16 nov 2014, 21:45:15
*Hodorogul de Teodor Melescanu (care i-a albit dosarul de spion al lui Victor Ponta)s-a dus la Paris ca se emita CRETINITATEA secolului.De ce nu mergeti flacai la Nancy sa votati la 400 km ca e frumos orasul.
*Gabita Firea,cea mult producatoare de copii,cea care l-a murdarit pe Johannis din cap pana in picioare cu tot rahatul gasit in Ilfov in fose a dat o filmare cu o sectie din Londra in care nu vota nimeni.Doar ca nu era sectia in Londra ci in Liverpool.
*Lovitură de moarte primită de Antena 3 şi România TV! .Ambele haznale ale lui Ponta canta a jale.Dan Diaconescu, Bogdan Chirieac şi Corina Drăgotescu privesc consternaţi la cifrele date de institutele de sondare a opiniei publice dirijate de doi oameni de bază ai PSD: Vasile Dâncu (IRES) şi Marius Pieleanu (Avantgarde).
Si cat s-au mai chinuit micutii sa-l faca praf pe Iohannis.Trafic de copii,de organe de copii,de copii cu tot cu organe,de organizatii fasciste,de case furate cu sutele,de tablouri furate,de terenuri retrocedate,de impotenta,de antiortodoxism.
SI REZULTATUL:A IESIT IOHANNIS.
14.   Bravo Diaspora ! trimis de
(16 nov 2014, 22:04:11
Hai că am plecat la muncă,omul serios începe săptămâna de lucru duminică seara.Vă las pe voi să vă bateți cap în cap.Ne auzim sâmbătă când oamenii serioși se întorc de la muncă.
Iar tu Jijele nu mai schelălai pe aici mergi și lingeți rănile.
Fraiere !
14.1  RE: Bravo Diaspora ! trimis de
(16 nov 2014, 22:24:11
Vai de bostanul tau sec si gol mey moroyule. Eu nu stau in 4 labe ca tine si dau limbutze catifelate sa primesc ceva de furat.
14.2  RE: Bravo Diaspora ! trimis de
(16 nov 2014, 22:37:43
Văleeeuu, ce muhuhuie ți-ai luat dobitocule.
Apucă-te și învață limba germană! rolling on the floor
Ascunde-te prostalăule, ascunde-te sub un tren marfar care se află în mers,
jalnic bou de baltă... rolling on the floor
15.   Salut Taz trimis de
(16 nov 2014, 22:19:55
Salut Taz,ai avut perfecta dreptate.Citatul tau a fost fenomenal.
Dar ce e mai grav e ca la Torino si Paris Politia imprastie miile de romani care nu au putut vota cu gaze lacrimogene.Sper ca domnul Ponta va plati pentru toate acestea.Adica pentru faptul ca nu a asigurat dreptul constitutional la vot al tuturor romanilor.Pentru faptul ca ne-a facut de rasul Europei.Pentru faptul ca a atentat la siguranta statului ,la democratia si demnitatea romanilor.Si-a batut joc crunt de diaspora,i-a tratat ca pe niste oi.A vrut cu tot dinadinsul ca diaspora sa nu voteze.Pentru ca diaspora a votat cu iohannis.
15.1  RE: Salut Taz trimis de
(16 nov 2014, 22:32:10
Era unu pe "feicibuc" de la voi de la securisti unu radu dumitru mare "blogar" mai milos din fire care intr-un post dadea si reteta pe care o sa o folositi. Sa infiltrati niste oameni in coada celor care stau la vot si sa faca scandal si sa asmuta multimea. Prostimea de felul ei "merge ca oile" si va face tambalau si fireste va fi dispersata de "organe" cu gaze si cu bastoane. Ca asa e procedura "peste tot in lume".
15.2  RE: Salut Taz trimis de
(16 nov 2014, 22:42:05
Nahh, te-ai pontat degeaba fraiere... rolling on the floor
Iu, iu, iu, muhuhuie băăhh râtane! rolling on the floor
15.3  RE: Salut Taz trimis de
(16 nov 2014, 22:51:40
Bai prostanilor voi va bucurati pt. johanelu vostru sau pt. "insuccesul meu" ?. Ca fapt divers nici nu am mers la vot. Nu eu ma tembelilor am "caditat", eu doar v-am cam dat azi la bostan ma slugoilor.
16.   A venit sfarsitul trimis de
(16 nov 2014, 22:49:53
La Antena 3 e doliu.Toti plang cu ochii in lacrimi.Gadea,badea,dumitrescu
sunt terminati.Mai ales ca acum vor trebui sa plateasca chirie pe sediul in care stau si este al statului.Adio boiereala.Mai si ce l-au mai balacarit pe iohannis.Si tot degeaba.Au ajuns ca reporterii lor sa fie fugariti in Piata Victoriei.Ce inseamna sa fii om de cea mai joasa speta si sa-ti bati joc de demnitatea si profesionalismul de jurnalist.Sunteti niste mizerii umane.
Domnul Ponta sper ca maine dimineata va merge la Cotroceni si-si va da demisia din functia de prim ministru,el si cabinetul sau de habarnisti.Apoi o sa vedem care sunt implicatiile tuturor mizeriilor pe care le-a facut.Cu diaspora,cu pomenile electorale,cu traseismul politic,cu amnistiile fiscale,cu banii dati cadou primarilor,cu banii dati din fondul de rezerva pentru popi.Plus cu implicarea sa in cateva dosare.ASTEPTAM CU MULTA NERABDARE.
17.   S-a terminat trimis de
(16 nov 2014, 23:18:12
Domnul Ponta a parasit competitia infrant la mare diferenta.Maine dimineata isi va da demisia din functia de prim ministru sper eu.Domnul Ponta a fost un accident al istoriei.A plecat in groapa de gunoi a istoriei.Noi ,poporul ,avem treaba.Sub conducerea Neamtului trebuie sa reformam Romania.Sa fie o tara occidentala,democratica,modern corupti,fara nesimtiti,fara ziaristi nenorociti.Sper ca CNA sa penalizeze prestatiile Antena 3 si Romania TV,doua televiziuni contra poporului.Si sper ca domnul Ponta sa-l duca la groapa de gunoi a istoriei si pe primarul Lungu,trasestul care ii pupa mana la Dumbraveni si-i cersea 2 milioane lei pentru incalzirea centralizatilor.La fel Tariceanu sa-i duca la groapa de gunoi a istoriei pe toti liberalii trasesti care au trecut pe post de servitori ai lui Ponta.Doamne ajuta Romania.Traiasca Neamtu.
18.   Comentariu trimis de
(16 nov 2014, 23:24:26
MAINE CHIAR VREAU SA RAD DE LUNGU CU PSD-UL LUI....CA A BAGAT BANI IN CONCERTU ALA DE PROST GUST...
LUNGULE AI FACUT BINE CA AI FACUT PE BANII PSD-ULUI CONCERT DA SA VAD CUM SCOTI CAMASA CA MAJORITATEA SUCEVENILOR AU VENIT LA CONCERT SI AU VOTAT CU IOHANNES....
19.   "Am castigat! Ne luam tara inapoi"! trimis de
(17 nov 2014, 00:37:37
Klaus Iohannis : "Am castigat! Ne luam tara inapoi".
Candidatul ACL la prezidentiale a transmis si urmatorul mesaj: "In aceasta noapte, datorita voua, incepe o altfel de Romanie. Romania pe care ne-o dorim nu este nici una a conflictului, nici una a razbunarii. Votul si cuvantul vostru au pus temelia ei. Haideti ca prima caramida pe care o asezam pe acest edificiu sa fie una trainica! Votul nostru a fost si ramane unul pentru ratiune, pentru dialog si responsabilitate. Avem ocazia de a-l demonstra si in fapte!"

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei