Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 nov 2014 - Anul XIX, nr. 267 (5776)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Deosebirile dintre Piţi şi Puiu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
La conferinţa de presă de alaltăieri, am avut o bucurie nemărginită văzând în locul lui Piţi, lasăne, un om normal, cu un pic de umor (ei, nu mult, că generalii au un soi de seriozitate specifică) şi care mai şi zâmbea. Cu acelaşi prilej, am aflat de la reporteri şi că selecţionaţii se antrenează cu zâmbetul pe buze, într-o atmosferă destinsă, relaxată. M-am întrebat o dată în plus de ce oare trebuia ca la Naţională să fie adus un căcănar crispat, incapabil de dialog, cu grave probşeme de comunicare, pe fondul lipsei, presupun totale, de şcoală. Să ne înţelegem bine: Puiu Iordănescu nu-i nici el vreun Einstein, dar despre şcoala pe care a făcut-o am informaţii direct de la sursă. Vreau să spun că i-a fost coleg de facultate (atenţie: la cursuri de zi!) chiar colegul meu de bancă din liceu, în anii '70. Iordănescu era atunci în plină glorie, campion cu Steaua şi titular indiscutabil la Naţională. Dar venea la facultate în fiecare zi în care programul de pregătire îi permitea, asta însemnând cam 4 zile din 6 (că pe atunci se făceau cursuri şi sâmbăta) în fiecare săptămână, iar examenele le dădea „pe bune”, cot la cot cu colegii. Hai să lăsăm şcoala lui Puiu şi să aterizăm în 2014, an în care până şi Piţurcă îşi amintise că prin România zburdă, pe la vreo 34 de ani, un fotbalist excepţional, cu tehnică şi viziune în joc, unul cum Naţionala n-am mai avut după retragerea lui Hagi. În momentul în care a preluat Naţionala, adică un lot de muncitori plus artistul Sânmărtean, Puiu Iordănescu a constatat că are insomnii. Motivul? Cum să-l bage în teren pe Sânmărtean. Şi unde. Astfel încât Naţionala să profite cât mai mult, iar acesta să ne bucure pe noi toţi. Tot din cauza lui Sânmărtean avea şi Piţurcă insomnii. El nu ştia însă ce motive / pretexte / justificări să mai găsească pentru a nu-l introduce pe Sânmărtean. E o deosebire, nu?
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deosebirile dintre Piţi şi Puiu.
 Vizualizări articol: 1660 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Deosebirile dintre Piţi şi Puiu5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei