Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 mai 2014 - Anul XIX, nr. 108 (5617)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rădăuţi

Patru minori au tâlhărit două femei şi un copil

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii rădăuţeni au identificat autorii a trei tâlhării înregistrate zilele trecute pe raza municipiului, tâlhării care au avut ca victime două femei şi un copil. Prima dintre acestea a fost înregistrată vinerea trecută, însă a fost semnalată lucrătorilor de poliţie abia luni, când un tânăr i-a smuls de la gât un lănţişor de aur Domnicăi C., în vârstă de 73 de ani, din municipiu, după care a fugit.

Cea de-a doua victimă a fost Maria D., sâmbătă seară, pe strada Volovăţului din Rădăuţi. În momentul când femeia intenţiona să intre în curtea unei case, a fost lovită de la spate, iar un individ i-a smuls poşeta în care avea 20 de lei şi documente de identitate. Trebuie precizat că victima agresiunii a ajuns la spital, fiind diagnosticată cu „fractură humerus drept şi traumatism cranio-cerebral acut închis cu comoţie”.

Cea de-a treia tâlhărie s-a petrecut luni, în apropierea Catedralei, când unui copil în vârstă de 9 ani, Eduard A., i-a fost smuls din mână un iPod. În urmă cercetărilor făcute lucrătorii de la Biroul Investigaţii Criminale din Poliţia Rădăuţi, luni seară, au fost identificaţi autorii tâlhăriilor, o trupă formată din patru minori, cu menţiunea că ei mai sunt cercetaţi penal în cazul unor furturi. Cei patru sunt Ionuţ B., în vârstă de 17 ani, Eduard N., de 14 ani, Petre P., de 14 ani, şi Andrei B., de 13 ani.

Potrivit celor afirmate de agentul-şef principal Cezar Boghean, de la Biroul Investigaţii Criminale, tânărul în vârstă de 17 ani a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentat în cursul zilei de marţi în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă sub acuzaţia de tâlhărie calificată, iar ceilalţi trei minori sunt cercetaţi pentru complicitate la tâlhărie şi vor fi expertizaţi psihiatric. Lucrătorii de poliţie au reuşit să recupereze bunurile în proporţie de 80 la sută.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru minori au tâlhărit două femei şi un copil.
 Vizualizări articol: 1752 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patru minori au tâlhărit două femei şi un copil0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei