Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 mai 2014 - Anul XIX, nr. 108 (5617)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur şi Macovei au participat la o întâlnire electorală la Câmpulung Moldovenesc

Miercuri, 14 Mai 2014 (17:12:36)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Preşedintele democrat-liberalilor suceveni, senatorul Gheorghe Flutur, i-a chemat pe alegătorii din zona de munte a judeţului să fie alături de PDL la alegerile pentru Parlamentul European din data de 25 mai 2014. Flutur a participat la o întâlnire electorală la care au fost prezenți locuitori din Câmpulung Moldovenesc şi din localităţile învecinate, precum şi primarii PDL ai comunelor Sadova, Moldoviţa, Vatra Moldoviţei, Frumosu şi Vama. La întâlnirea electorală pentru susținerea candidaților PDL pentru alegerile europarlamentare au mai fost prezenţi şi vicepreşedintele PDL Suceava Daniel Cadariu, dar şi europarlamentarul Monica Macovei, care candidează pentru un nou mandat în Parlamentul European. În discursul său, Gheorghe Flutur le-a vorbit membrilor şi simpatizanților PDL despre investițiile blocate din judeţul Suceava din ultimii doi ani, adăugând că este decis să candideze din nou pentru preşedinţia Consiliului Judeţean. „Eu cred că am făcut multe pentru ţară şi pentru judeţ şi că mulţi oameni se căiesc acum că au făcut o greșeală la alegerile din 2012. Acum vreo două luni mi-am anunţat intenţia de a candida la preşedinţia Consiliului Judeţean, sau Regional, sau cum se va numi. Nu am făcut-o întâmplător. I-am lăsat doi ani pe feciorii ăştia care au câștigat să vedem de ce sunt în stare. Şi eu cred că şi cel mai mare adversar al meu recunoaște că ăștia nu văruiesc ceea ce am construit noi. Şi pesedişii şi peneliştii recunosc asta. Şi trebuie să le aduceţi aminte asta”, a spus Flutur.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur şi Macovei au participat la o întâlnire electorală la Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 1796 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Flutur şi Macovei au participat la o întâlnire electorală la Câmpulung Moldovenesc5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(14 mai 2014, 23:07:59
se dau de gol ca vor sa ne prosteasca,sa ne pacaleasca . candideaza monica macovei ptr. PARLAMENTUL EUROPEAN dar vorbeste dl. flutur despre realiyarile lui la CJ si ce isi propuna sa faca in mandatul viitor ca sef al acestei institutii.de ce nu ne spune monica cum a denigrat Romania in actualul mandat de europarlamentar si ce minuni va ma face pe acolo daca va fi aleasa din nou,sa stim la ce sa ne asteptam.
2.   Vorbe goale! trimis de
(15 mai 2014, 09:00:12
Cei mai mari investitorii din Suceava au fost baietii de lucreaza in afara. Au fost singurii care au bagat bani cu adevarat in economia romaneasca si au invartit roata. Si cine nu crede sa puna mana pe un anuar statistic. As face o groapa, i-as baga acolo pe toti politicienii, ca ei oricum nu au facut absolut nimic, doar invart niste vorbe goale, si as turna var peste ei!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei