Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 mai 2014 - Anul XIX, nr. 108 (5617)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Înşelăciune la mall

I-a promis că îi face rost de permis de conducere, i-a luat banii şi a dispărut

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din județul Bacău a fost păcălit în incinta Iulius Mall Suceava de către un individ care i-a promis că îl ajută să obțină permis de conducere, însă i-a luat banii şi a dispărut.

Toată povestea s-a petrecut în după-amiaza zilei de luni, când păgubitul a venit de la Bacău să se întâlnească cu cel care îl asigurase că îi va face rost de permis de conducere de la Serviciul de Înmatriculări.

Florin P., în vârstă de 25 de ani, a povestit că la începutul lunii trecute l-a cunoscut prin intermediul reţelei de socializare Facebook pe un tânăr care avea un cont pe numele „Adi englezu”, tânăr care i-a spus că este din municipiul Suceava şi are intrare la Înmatriculări, sens în care îl poate ajuta să-şi ia carnetul de conducere.

Respectivul tânăr i-a spus băcăuanului că pentru asta are nevoie de câteva sute de euro pentru taxe şi o mică şpagă, şi că, de asemenea, trebuie să-şi facă mutaţie pe municipiul Suceava.

După ce-au stabilit toate detaliile prin telefon, acum două zile, în jurul orei 13.00, cei doi s-au întâlnit la autogară şi s-au dus la Iulius Mall, unde „Adi englezu” i-a luat lui Florin P. cei 200 de euro şi 450 de lei, şi i-a spus că merge în incinta mall-ului, la Serviciul de Evidenţă a Populaţiei, pentru a-i rezolva problema cu schimbarea domiciliului. Şi dus a fost. Florin P. a aşteptat o vreme, după care, bănuind că ceva nu e în regulă, s-a dus să-l caute prin mall pe prietenul de pe Facebook.

Dându-şi seama într-un final că a fost înşelat, tânărul din Bacău s-a dus direct la poliţie, unde a povestit tot ce i s-a întâmplat şi a depus plângere împotriva ţeparului care l-a lăsat fără bani şi fără permis de conducere.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune”, a transmis, ieri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, subcomisarul Ionuţ Epureanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului I-a promis că îi face rost de permis de conducere, i-a luat banii şi a dispărut.
 Vizualizări articol: 2849 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I-a promis că îi face rost de permis de conducere, i-a luat banii şi a dispărut0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei