Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 mai 2014 - Anul XIX, nr. 108 (5617)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Universitatea din Suceava

Două săptămâni de distracţie, la „Zilele şi nopţile studenţeşti USV”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava (USV) şi Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava (ASUS) organizează, în perioada 15-30 mai, cea de-a IV-a ediţie a proiectului „Zilele şi nopţile studenţeşti – USV” (ZNSt - USV).  

„ZNSt - USV” este cel mai mare proiect studenţesc din Universitatea Suceava, iar scopul acestuia îl constituie implicarea studenţilor din USV în activităţi de natură educaţională, ştiinţifică, sportivă, culturală şi socială.

Desfăşurat pe parcursul a trei săptămâni, proiectul înglobează activităţi din cele cinci departamente stabilite de organizatori: Cultural-educaţional, Sănătate şi mediu, Sportiv, Treasure Hunt şi Divertisment, la care se adaugă manifestările ştiinţifice organizate în cadrul facultăţilor.

Prin intermediul departamentul Cultural-educaţional, organizatorii aduc în faţa studenţilor o alternativă la dezvoltarea educaţională pe care o primesc în facultate şi propun acestora dezbateri, ateliere de lucru, concursuri de cultură generală, lansări de carte, seri de film, conferinţe, prelegeri, concerte de muzică.

Pentru a satisface nevoia de sport şi a dezvolta spiritul competitiv al studenţilor, organizatorii propun competiţii de fotbal, baschet, volei, handbal, tenis de câmp, tenis de masă, tenis cu piciorul, cross, ciclism, şah, skandenberg.

Cât priveşte departamentul de divertisment, în cele două săptămâni se vor organiza jocuri de societate, jocurile copilăriei, stand-up comedy, concerte în aer liber, karaoke, drumeţii.

Prin departamentul de sănătate şi mediu, studenţii se vor implica în activităţi precum: dezbateri, curs de prim ajutor, acţiuni de ecologizare, campanie anti-HIV-SIDA, donare de sânge.

De cealaltă parte, Treasure Hunt este concursul prin care se vor pune la încercare abilităţile de orientare, interpretare şi decizionale ale echipelor participante. Competiţia constă în plasarea unor indicii în diferite părţi ale oraşului la care concurenţii trebuie să ajungă, iar apoi să găsească „comoara”.

În tot acest timp, în care campusul universitar sucevean va lua o altă formă, sunt aşteptaţi atât studenţi din universitate, cât şi elevi interesaţi de spiritul studenţesc şi de ceea ce înseamnă mediu academic. 

„ZNSt USV” este organizat în colaborare cu AIESEC Suceava, Clubul Eco-Silvic Suceava, Asociaţia Tinerilor Istorici şi Diplomaţi, Grupul de Iniţiativă a Românilor din Basarabia (GIRB), Asociaţia Studenţească FI®ESC, Asociaţia Studenţilor Creştini - Ortodocşi (ASCOR) şi Clubul Antreprenorial Studenţesc (CAST).

Programul manifestărilor poate fi consultat pe site-ul manifestării, www.znst.asussv.r,oşi pe pagina de Facebook a universităţii (www.facebook.com/universitateasuceava).

 

Concert în Campusul USV

Mâine seară, începând cu ora 19:30, va avea loc, în Grădina Englezească (Corp D) a USV, Târgul Organizaţiilor Studenţeşti, eveniment menit să facă cunoscute profilul şi activitatea organizaţiilor studenţeşti din USV. Acest târg va fi urmat de o petrecere studenţească la care, pe lângă invitaţii locali, va concerta şi trupa bucureşteană Maxim, cunoscută mai ales prin cântecul „Sărutări criminale”, ce ocupă de câteva săptămâni primele locuri ale topurilor muzicale naţionale.

Petrecerea va continua prin mixuri antrenante de dubstep, drum and bass, drumstep, electro, trap şi progressive-house, susţinute de Aykad şi Savi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două săptămâni de distracţie, la „Zilele şi nopţile studenţeşti USV”.
 Vizualizări articol: 1578 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două săptămâni de distracţie, la „Zilele şi nopţile studenţeşti USV”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei