Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 mai 2014 - Anul XIX, nr. 108 (5617)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Nechifor, românul care produce un milion de euro pe zi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Imediat ce s-a instalat în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, liderul PSD, Cătălin Nechifor, s-a şi apucat să facă glume pe seama fostului şef al administraţiei judeţene, liderul PDL, Gheorghe Flutur. Un Gheorghe Flutur care spunea în campania electorală din 2012, la capătul căreia a pierdut şefia judeţului, că a adus o grămadă de bani în cei patru ani de mandat. Cu un tonus excelent dat de obţinerea şefiei Consiliului Judeţean, liderul PSD, Cătălin Nechifor, şi-a permis să facă următoarea aroganţă: „Dacă analizăm aceste programe, vedem că cele făcute efectiv de Gheorghe Flutur au valori la nivelul a sute de mii euro. Cele făcute înainte erau peste un milion de euro. Adunate aceste proiecte se ridică la 59,54 milioane de euro pe total patru ani. Dacă împărţim la numărul de zile, 1.424 de zile cât a fost mandatul lui Gheorghe Flutur, de la milionul de euro pe care acesta spune că l-a adus în judeţ, ajungem la 41.813 de euro. Până la un milion de euro mai trebuie încă aproape 960.000 de euro. Flutur ori mai dă explicaţii, ori mai găsim pe undeva. Însă i-am căutat şi nu sunt”.

Pentru a marca românește Ziua Europei, aşa cum îi şade bine liderului unui partid al cărui mesaj electoral este „Mândri că suntem români”, Cătălin Nechifor a făcut o trecere în revistă a proiectelor cu fonduri europene care se derulează în Suceava. Şi s-a referit domnul Cătălin Nechifor la proiectul „Sistem integrat de management al deşeurilor”, a cărui valoare este de 64 de milioane de euro. Proiectul a fost început în timpul mandatului lui Gheorghe Flutur. Proiectul de 37 de milioane de euro vizând modernizarea aeroportului de la Salcea. Proiectul a demarat în timpul administraţiei Flutur. Proiectul în valoare de 11,7 milioane de euro referitor la restaurarea Cetăţii de Scaun. Proiectul a fost început de Gheorghe Flutur. Proiectul în valoare de 120 de milioane de euro cu privire la reţelele de apă şi canalizare. Şi pentru ca masa să fie bogată, domnul Nechifor a mai adunat mere, pere şi gutui cu puf galben ca de pui. Mă refer la cele 50,3 milioane de euro pentru subvenţiile la hectar şi la subvenţiile de 11,2 milioane de euro primite de fermieri, bani cu care administraţia judeţeană şi Guvernul PSD nu au absolut nici o legătură.

N-a găsit Cătălin Nechifor miliardele de euro ale lui Gheorghe Flutur, dar dacă va căuta mai bine poate va găsi nişte proiecte începute de acesta. Ar fi păcat ca domnul Nechifor să nu se poată mândri că este un român care reușește să producă cel puţin un milion de euro în fiecare zi.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor, românul care produce un milion de euro pe zi.
 Vizualizări articol: 4547 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.44/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 16 voturi
Nechifor, românul care produce un milion de euro pe zi4.4516

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei