Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 mai 2014 - Anul XIX, nr. 108 (5617)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Confirmare

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, vine la Hora Bucovinei, la Bucşoaia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a confirmat participarea la cea de-a şasea ediţie a manifestării Hora Bucovinei, din tabăra Bucşoaia, de la Frasin, care va avea loc duminică, 18 mai a.c.. Hora Bucovinei începe la ora 10.00, cu vizitarea stânelor şi a standurilor participanților, şi se va încheia la ora 21.00, cu un foc de tabără. Potrivit programului furnizat de Consiliul Judeţean Suceava, în cadrul manifestării vor mai avea loc o paradă a gospodarilor - reprezentanţi ai vetrelor folclorice din judeţ, prezentarea obiceiurilor de stână, a specialităţilor culinare specifice zonei şi a meşteşugurilor tradiţionale. De asemenea, va exista o expoziţie de utilaje agricole.

Pe tot parcursul zilei, participanţii la acţiunea de la Frasin vor avea parte de momente artistice susţinute de Ansamblul Artistic Profesionist „Ciprian Porumbescu” şi diverse grupuri folclorice. Invitatul special este interpretul de muzică populară Aurel Tămaş.

 

Pentru banii europeni de finanţare a ediţiei din 2011, CJ trebuie să organizeze până în 2015 Hora Bucovinei

Organizatorul evenimentului este Consiliul Judeţean Suceava, cu sprijinul Primăriei Frasin, al Direcţiei Silvice, al Camerei de Comerț și Industrie Suceava, al Federației Patronale IMM Suceava, al Clubului Național Bucovina şi al firmei Husqvarna. Aceasta din urmă va acorda premiile la tombola pentru care biletele se pot procura în incinta Taberei Bucşoaia, de la ora 10.00 până la ora 17.00.

Costul ediţiei din acest an se ridică la aproximativ 16.000 de euro, conform directorului Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică Suceava, Dan Burgheaua.

Consiliul Judeţean Suceava este obligat să organizeze şi anul viitor acest eveniment deoarece, în anul 2011, Hora Bucovinei a fost finanţată cu fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional 2007-2013. Suma primită pentru ediţia din 2011 a fost de circa 180.000 de euro, iar instituţia beneficiară, respectiv CJ, este obligată, conform regulamentelor europene de finanţare, ca cinci ani să asigure continuitatea proiectului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministrul Muncii, Rovana Plumb, vine la Hora Bucovinei, la Bucşoaia.
 Vizualizări articol: 1963 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ministrul Muncii, Rovana Plumb, vine la Hora Bucovinei, la Bucşoaia1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei