Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 ian 2014 - Anul XIX, nr. 22 (5531)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ghinion teribil

Un tren Suceava-Bucureşti a fost implicat în două incidente, la distanţă de 10 minute

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tren InterRegio Suceava-Bucureşti Nord, plecat în cursă ieri dimineaţă la ora 8.45, a fost implicat în două incidente între staţiile CFR Focşani şi Buzău, garnitura izbind mai întâi o maşină, după care a lovit un mal de zăpadă. Acestor probleme neprevăzute li s-au adăugat cele legate de condiţiile foarte grele de deplasare cauzate de căderile de zăpadă şi de viscol.

Cursa de coşmar a trenului IR 1652, cu vagoane de la Suceava şi de la Bicaz, a avut prima cumpănă în jurul orei 12.50. Conform unui comunicat al CFR Călători, la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Gugeşti (secţia Focşani-Buzău), dotată cu semnalizare automată, garnitura a lovit un vehicul al cărui şofer s-a angajat în trecerea căii ferate fără a se asigura. Accidentul nu s-a soldat cu victime, însă în urma impactului locomotiva şi componente ale infrastructurii feroviare au fost avariate. Trenul şi-a reluat deplasarea după aproximativ 50 de minute, dar, la doar zece minute de la punerea în mişcare, în apropiere de următoarea staţie – Sihlea, locomotiva a lovit zăpada lăsată într-un pasaj rutier de utilajele auto de deszăpezire. Impactul a produs avarierea plugului locomotivei, care nu a mai putut pleca de pe loc.

Garnitura, se arată în comunicatul CFR, a rămas în staţia Sihlea până la sosirea locomotivei de ajutor din Buzău şi a echipei de intervenţie care a demontat plugul de aproximativ 400 de kilograme al locomotivei.

CFR a precizat că în tren a fost asigurată alimentarea cu energie electrică, astfel că pasagerii au beneficiat de căldură. Compania le-a transmis scuze călătorilor şi a subliniat că cele două incidente s-au datorat exclusiv indisciplinei rutiere.

După o întârziere de peste 300 de minunite, pasagerii din trenul InterRegio 1652 au fost preluaţi de următorul tren dinspre Suceava, InterRegio 1752, care urma să ajungă aseară în Capitală, la rândul său cu o întârziere apreciabilă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tren Suceava-Bucureşti a fost implicat în două incidente, la distanţă de 10 minute.
 Vizualizări articol: 7728 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 6 voturi
Un tren Suceava-Bucureşti a fost implicat în două incidente, la distanţă de 10 minute4.256

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei