Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 ian 2014 - Anul XIX, nr. 22 (5531)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Amânare nedorită

Abonamentele cu preţ redus pentru elevi-studenţi nu pot fi eliberate decât după 10 februarie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii şi studenţii din municipiul Suceava vor trebui să mai aştepte aproximativ două săptămâni înainte de a putea obţine abonamentele cu preţ redus la transportul în comun. Anul trecut, pentru achiziţia acestor abonamente, valabile pe toate traseele, elevii şi studenţii aveau de plătit doar 15 lei, pentru o lună de zile.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a explicat că, fiind incluse noi categorii de beneficiari de facilităţi la transportul în comun, pentru a fi pusă în aplicare solicitarea PSD, prin care pensionarii să beneficieze de reducere de 50% la transportul în comun, acordarea acestor facilităţi trebuie supusă mai întâi dezbaterii publice, înainte de a fi aprobată în Consiliul Local.

„Proiectul trebuie să stea în dezbatere publică 30 de zile. El a fost iniţiat în jurul datei de 10 ianuarie, încât nu poate fi aprobat mai rapid de 10 februarie, când vom convoca o şedinţă extraordinară de Consiliu Local. Până atunci rămâne o problemă acordarea abonamentelor la elevi”, a explicat ieri primarul Ion Lungu.

În acelaşi timp, edilul sucevean a remarcat faptul că întârzierea cu care vor putea fi procurate aceste abonamente speciale nu îi va afecta pe elevi decât pentru câteva zile, pentru că în perioada 3-9 februarie aceştia vor fi în vacanţă.

Conform unor amendamente depuse la proiectul bugetului Sucevei pe 2014, pensionarii suceveni vor putea achiziţiona abonamente TPL la jumătate de preţ (33 de lei în loc de 66 de lei), dar se schimbă şi modul de subvenţionare a facilităţilor acordate anumitor categorii de populaţie, prin acoperirea pierderilor societăţii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Abonamentele cu preţ redus pentru elevi-studenţi nu pot fi eliberate decât după 10 februarie.
 Vizualizări articol: 1842 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Abonamentele cu preţ redus pentru elevi-studenţi nu pot fi eliberate decât după 10 februarie1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei