Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 ian 2014 - Anul XIX, nr. 22 (5531)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 30 ianuarie – 5 februarie

Tombolă „Paris, te iubesc!” şi superconcert Connect-R, la Shopping City

Sărbătoarea iubirii te întâmpină la Shopping City Suceava cu o serie de evenimente şi surprize pregătite special pentru îndrăgostiţi: un sejur de patru zile la Paris, târg de nunţi, căsătorii de probă, concursuri, prezentare de modă şi un superconcert Connect-R! În perioada 1-16 februarie, Paris devine principala destinaţie în care Shopping City Suceava te trimite să petreci clipe de neuitat alături de persoana iubită. Dacă îţi doreşti să câştigi un sejur de patru zile în „oraşul iubirii”, tot ce trebuie să faci este să te înscrii în campania „Paris, te iubesc!”. Cumpără de minimum 100 de lei din magazinele din Shopping City, participă la tombolă şi visul vostru poate deveni realitate! În weekendul 14-16 februarie, Shopping City a pregătit 1.500 de premii instant pentru îndrăgostiţii care trec pragul centrului comercial. Distracţia continuă şi duminică, 16 februarie, începând cu ora 17:00, cu o prezentare de rochii de mireasă, costume de mire, rochii de ocazie, concursuri cu premii şi un superconcert Connect-R.

 

Expoziţia „Salonul Anual de Artă 2014”, la Shopping City

Filiala Suceava a Uniunii Artiştilor Plastici din România organizează, în perioada 24 ianuarie – 20 februarie, „Salonul Anual de Artă 2014”, la City Gallery din incinta Shopping City Suceava. Sucevenii vor putea admira lucrări realizate în tehnicile picturii, graficii, tapiseriei, sculpturii şi metaloplastiei realizate de membri ai filialei sucevene.

 

Weekenduri cu filme gratuite pentru copii

În fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 10:00, toţi copiii sunt aşteptaţi la Shopping City Suceava să vizioneze filme de animaţie cu cele mai îndrăgite personaje de desene, toate dublate în limba română. Proiecţiile vor avea loc în incinta 3D Café din Shopping City. Intrarea este liberă pentru cei mici. Sâmbătă, 1 februarie, şi duminică, 2 februarie, începând cu ora 10:00, copiii vor putea urmări filmul “Aventurile lui Sammy HD”.

 

Cursuri gratuite de dans pentru copiii începători

Shopping City Suceava invită toţi copiii la cursurile gratuite pentru începători oferite de Şcoala de dans Fly Dance Studio. Aceştia au ocazia de a învăţa diferite stiluri de dans, precum: vals lent, vals vienez, quick step, tango, slow fox, samba, cha-cha, passo doble, rumba sau jive. De altfel, pasionaţii vor putea dansa şi în paşi de salsa, bachata, merengue sau tango argentinian. Cursurile se desfăşoară în City Gallery,din incinta Shopping City Suceava, în fiecare luni şi miercuri,între orele 17:00-18:30.

 

Expoziţia „Securitatea – instrument al dictaturii”, la Muzeul de Istorie

La Muzeul de Istorie este deschisă, până pe 9 februarie, expoziţia „Securitatea – instrument al dictaturii”, realizată de Muzeul Bucovinei, în colaborare cu CNSAS Bucureşti. Expoziţia îşi propune să prezinte publicului într-o formă accesibilă şi sintetică istoria de peste patru decenii a Securităţii, în multiplele ei ipostaze instituţionale, sprijinind, astfel, o mai bună înţelegere a dimensiunii fenomenului totalitar. Vizitatorii au posibilitatea să vizioneze filmul documentar realizat de CNSAS „Supravegheat de securitate în anii 70-80”, în regia lui Nicolae Mărgineanu, după următorul program: miercuri şi joi, între orele 11.00-15.00, vizitatorii individuali, iar pentru grupuri organizate, permanent, între orele 10.00-16.00 (luni este închis). Joi, 30 ianuarie, de la ora 11.30, un grup de elevi de la Colegiul de Artă “Ciprian Porumbescu” din Suceava, îndrumaţi de profesoara Doina Ciobanu, va avea o întâlnire-dezbatere legată de tematica expoziţiei, cu ilustrul om de cultură Radu Bercea, care a cunoscut din greu regimul închisorilor comuniste.

 

Joi, 30 ianuarie

Petrecere marca Padrino

„Începând cu ora 22:30, eşti invitat la cea mai tare petrecere marca Padrino - Romanian Night Fever. Încercăm să vă ducem în anii '90 şi să petrecem până în zori de zi, cu cele mai tari hituri româneşti din acele vremuri: Animal X, Andra, N&D, Voltaj, 3 Sud Est, O-ZONE. Eşti student? Nu uita că e joi şi la Padrino e seară studenţească, cu reducere de 15%, după ora 24.00”, anunţă organizatorii. Intrarea este liberă. Rezervări la 0742 365 859  www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 31 ianuarie

„Sărbătorile Memoriei”

Ediţia din acest an a manifestărilor cu genericul „Sărbătorile Memoriei”, care marchează centenarul Eugen Drăguţescu, debutează de Ziua Artelor Plastice Bucovinene, la ora 13.00, la Cafeneaua Padrino Lounge, din incinta Casei de Cultură Suceava. În cadrul evenimentului, organizat sub egida Consiliului Judeţean Suceava de Centrul Cultural Bucovina, Muzeul Bucovinei, Grup Muşatini, www.dragusanul.ro, Monitorul de Suceava şi Padrino Lounge, vor fi decernate Premiile „Anului 82 al Artelor Plastice Bucovinene”. Va fi conferit Premiul „Opera Omnia” artistului plastic bucovinean Ion Grigore şi vor fi acordate două premii „Aristocrat al Frumosului” pictorilor Dumitru Rusu şi Viorica Moruz. Cu acest prilej, va fi vernisată o expoziţie cu lucrările artiştilor premiaţi şi va cânta Alexandru „Teiu” Teişanu (Toy Machines).

 

Anul Nou chinezesc, la Carrefour şi City Gallery

Clubul de Studii Asiatice România - China, Alexandria Librării şi Shopping City Suceava organizează, la ora 15.00 - la Carrefour şi la ora 18.00 - la City Gallery, Anul Nou chinezesc. Ca şi în anii anteriori, organizatorii le promit participanţilor la eveniment multe surprize.

 

Film la Talcioc Cultural

La Talcioc Cultural, de la ora 19.00 - Videoproiecție film „I Am”, un documentar ca din filme! Documentarul „I Am” este o compilaţie fantastică de informaţii şi emoţii, iar concluziile la care ajunge sunt  uimitoare! https://www.facebook.com/events/250839108424673/

 

Spectacol de teatru al trupei Fabulinus, la USV

În Auditoriumul “Joseph Schmidt”, teatrul studenţesc Fabulinus al Universităţii “Ştefan cel Mare” va veni în faţa publicului cu prezentarea piesei “Drum în jos cu înger”, după Oleg Bogaiev, o tragicomedie modernă, în care spectatorul se va regăsi în toate registrele existenţei umane – comice, dramatice sau tragice. Preţul unui bilet este 10 lei, iar pentru studenţi şi elevi 5 lei. Biletele pot fi procurate de la Observatorul Astronomic.

 

Se deschide pârtia de la Gura Humorului

Pârtia de schi de la Gura Humorului, închisă până acum în acest sezon rece din cauza lipsei zăpezii, se deschide vineri. De la această dată se va putea vorbi practic de cele două pârtii de la Gura Humorului, deoarece va fi inaugurată şi pârtia pentru începători, o investiţie de 98.000 de euro realizată exclusiv din fondurile locale ale Primăriei Gura Humorului. Pârtia Şoimul are o lungime de 1.478 de metri, cu o diferenţă de nivel de 283 de metri şi dispune de cinci tunuri de zăpadă. Pârtia dispune şi de instalaţie de nocturnă, cu 80 de stâlpi de iluminat, precum şi de un echipament telescaun pe o lungime de 1.349 de metri, cu o capacitate de transport de 1.200 de persoane/oră.

 

„Provincialii” – concert live la Padrino

Începând cu ora 22:00, Padrino te invită la un concert live susținut de trupa Provincialii. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

"Friday We Are Different", la Padrino Lounge

„În Padrino Lounge - <Friday We Are Different>, music performed by DJ XS. Tell Only Your Best Friends! www.facebook.com/padrinoloungesuceava”, anunţă organizatorii. Accesul se face pe bază de invitație nominală pentru băieţi, care se poate procura în timpul săptămânii, de la Pub Padrino. Fetele au accesul gratuit. 

 

Sâmbătă, 1 februarie

Sport

Handbal, juniori I, sala LPS Suceava, ora 14.00

LPS Suceava – LPS Botoșani

 

Teatru la Talcioc Cultural

La Talcioc Cultural, de la ora 20:00 - Piesa de teatru „De la <negru>la <-escu>”. Râsetele și voia bună vor domina atmosfera. Intrare liberă.

https://www.facebook.com/events/229163203874761/

 

Distracţie în Padrino

„Începând cu ora 22.30, în Padrino avem <Devine Night Party> cu DJ XS şi DJ Eduard B. Noi facem cele mai bune petreceri pentru tine”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Kids City – ateliere de creaţie pentru copii

Copilul tău este creativ, energic şi adoră picturile pe faţă? Atunci Shopping City Suceava este locul perfect pentru el. „Începând cu ora 12:00, aşteptăm copiii să se distreze în cadrul atelierului de creaţie, unde vor putea să-şi testeze abilităţile, să coloreze şi să confecţioneze ecusoane cu personajele preferate din desene animate şi să se distreze alături de mascota Shopping City Suceava.Copiii îşi vor petrece timpul creativ şi distractiv, se vor relaxa, vor socializa şi vor putea pleca acasă cu amintiri plăcute”, precizează organizatorii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1735 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei