Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 254 (5461)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ultima misiune

Polițist mort la 38 de ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un agent din cadrul Poliției municipiului Suceava a decedat marţi seară la vârsta de 38 de ani, în urma unei cumplite lupte cu o maladie necruțătoare.

Agentul-şef adjunct Eugen Pavel lucra la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava din 2011, iar din 2006 a fost încadrat la Biroul Poliţiei pentru centrul universitar Suceava.

În urmă cu câteva luni, în urma unui consult medical, a aflat cruntul diagnostic, începând o luptă chinuitoare şi de cele mai multe ori, fără succes, cu o boală nimicitoare.

„Era optimist. Spunea că se externează cât de curând şi se întoarce la serviciu. Îi părea rău că lipseşte şi că trebuie să-i asigure colegii locul”, mărturisește şeful polițiștilor care asigură ordinea şi liniştea publică în campusul universitar, comisarul-şef Valer Matei.

Şeful Poliţiei municipiului Suceava, subcomisarul Florin Poenari, a declarat că agentul-şef adjunct Eugen Pavel a fost un bun polițist, dar şi un bun coleg, şi la rândul său a transmis sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Colegii de la Poliţia municipiului Suceava, dar şi poliţiştii din întreg judeţul au contribuit fiecare pentru a-l ajuta pe Eugen Pavel în încercările lui, pe la diferite clinici din ţară, de a-şi prelungi viaţa.

Finalul acestei poveşti triste s-a petrecut acum două zile, când Eugen Pavel şi-a încheiat ultima misiune. Cea mai grea.

Trupul neînsufleţit a fost depus la casa părintească din satul Leucuşeşti, comuna Preuteşti, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Polițist mort la 38 de ani.
 Vizualizări articol: 12351 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Polițist mort la 38 de ani3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(31 oct 2013, 14:33:07
cuvintele sunt de prisos in aceste clipe grele. nu ne ramane decat sa ne rugam pentru sufletul colegului nostru, adormit intru Domnul, ca Dumnezeu sa-l numere in ceata dreptilor. ”sufletele dreptilor sunt in mana lui Dumnezeu si nu se va atinge de ele focul. cu putin fiind incercati ,I-a aflat vrednici de El..... luarea lor din aceasta lume pare nebunie in ochii celor fara de minte, dar ei sunt in pace...Domnul I-a luat ca nu cumva rautatea lumii acestea sa schimbe sufletul lor... (int. lui Solomon). DUMNEZEU SA TE IERTE ȘI SA TE ODIHNESTI IN PACE.
2.   BUNUL D-ZEU SA-L ODIHNEASCA trimis de
(31 oct 2013, 17:27:30
D-zeu sa-l odihneasca,un om bun,om deosebit,eram student si l-am cunoscut in perioada cand era la Universitate.D-zeu sa-l ierte!
3.   Memorie trimis de
(31 oct 2013, 23:02:41
sper ca cele 2 doamne care l-au băgat în mormânt, sa poarte povara lipsei lor de conștiința ,profitând de sentimentele și munca acestui om deosebit!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei