Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 254 (5461)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reorganizare

Garda Financiară Suceava devine istorie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Garda Financiară Suceava, una dintre cele mai de temut instituții de control din judeţ, devine istorie începând cu data de 1 noiembrie 2013. Practic, astăzi este ultima zi în care Garda Financiară Suceava mai funcționează, după care această instituţie va dispărea, urmând ca atribuţiile ei să fie preluate de nou înfiinţata Direcţie Regională Antifraudă Fiscală, care va avea sediul la Suceava. Desfiinţarea Gărzilor Financiare se realizează în baza prevederilor legale de reorganizare a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, prin înfiinţarea Direcţiilor Regionale ale Finanţelor Publice şi a Direcţiilor Regionale Antifraudă Fiscală.

Revenind la Garda Financiară Suceava, trebuie spus că începând cu data de 1 noiembrie 2013 toţi angajaţii instituţiei îşi vor pierde locurile de muncă. În această situaţie, din informaţiile pe care le deţinem viitorii foşti comisari financiari suceveni s-au reorientat către posturile care vor fi disponibile în cadrul Direcţiei Regionale Antifraudă Fiscală Suceava. Rămâne de văzut însă dacă în noua instituţie se vor regăsi toţi angajaţii Gărzii Financiare, în condiţiile în care la interviul final, pentru cele 60 de posturi scoase la concurs pentru Direcţia Regională Antifraudă Suceava au participat nu mai puţin de 150 de persoane. Contactat telefonic, şeful Gărzii Financiare Suceava, Ionuţ Vartic, ne-a declarat că la sfârşitul acestei săptămâni va prezenta public un bilanţ al activităţii instituţiei pe care a condus-o. Trebuie spus că Ionuţ Vartic s-a înscris la concursul pentru un loc în cadrul unui serviciu de control din cadrul Direcţiei Regionale Antifraudă Suceava.

Potrivit prevederilor legale în baza cărora s-a decis înfiinţarea Direcţiilor Regionale Antifraudă Fiscală, instituţia din Suceava ar urma să aibă zece servicii de control antifraudă şi un serviciu de sinteză şi raportări. Momentan, au fost scoase la concurs 60 de posturi din cadrul a şapte servicii de control antifraudă şi din serviciul sinteză şi raportări.

La concurs au fost scoase şi zece posturi din cadrul Direcţiei de Combatere a Fraudelor, acestea fiind în subordinea directă a Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală, dar repartizate instituţiei din Suceava.

Mai trebuie spus că în momentul de faţă nu se ştie cu exactitate locaţia în care va avea sediul Direcţia Regională Antifraudă Suceava, însă cel mai probabil aceasta va funcţiona în sediul Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale.

La conducerea Direcţiei Regionale Antifraudă Fiscală Suceavaa fost numit Cosmin Georgescu, care a lucrat în calitate de comisar al Gărzii Financiare centrale. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Garda Financiară Suceava devine istorie.
 Vizualizări articol: 4945 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Garda Financiară Suceava devine istorie3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei