Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 254 (5461)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cagulist la spital

Poliţist de la Acţiuni Speciale, tăiat cu un cuţit pe picioare de un individ periculos

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un subofiţer din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale (SAS) al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Suceava a fost tăiat cu un cuțit pe picioare de un individ considerat periculos, pe care victima, împreună cu alți polițiști, încerca să-l imobilizeze.

Agresiunea s-a petrecut ieri, în jurul orei 13.30, când poliţiştii de la Secţia Rurală Mălini au cerut ajutorul colegilor de la SAS pentru a ridica un bărbat din localitate şi a-l interna la Secţia de Psihiatrie Burdujeni a Spitalului Judeţean Suceava.

Respectivul individ, Vasile L. (42 de ani), este cercetat într-un dosar al Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere şi amenințare, fiind acuzat că în cursul lunilor august şi septembrie a.c. a tăiat anvelopele de la maşinile unor localnici, pe care i-a şi amenințat.

Întrucât suspectul figurează în evidenţe cu tulburări şi afecţiuni psihice, procurorul de caz a decis internarea învinuitului la Psihiatrie, pentru a fi expertizat psihiatric.

Ieri, poliţiştii trebuiau să-l ducă pe suspect la spital, însă, în momentul în care acesta i-a văzut pe oamenii legii, a devenit violent, atacându-i cu un topor şi un cuţit.

„Având în vedere istoricul medical al celui în cauză, poliţiştii au acţionat cu calm şi responsabilitate, fără a utiliza forţa, însă acesta a reacţionat violent, ameninţând şi atacând poliţiştii cu obiecte contondente, motiv pentru care s-a intervenit pentru imobilizarea şi încătuşarea agresorului”, a transmis ieri ofiţerul responsabil de relaţii cu mass-media, comisarul-şef Cristian Papuc.

În momentul în care poliţiştii încercau să-l încătuşeze pe respectivul bărbat, acesta al-a tăiat cu un cuţit pe picioare, în zona coapselor, pe unul dintre luptătorii SAS.

Acesta, un tânăr de 31 de ani, Florin D., a fost transportat la Urgenţele Spitalului Judeţean Suceava, medicii constatând că nu e nimic grav şi după acordarea îngrijirilor medicale au decis că nu se impune internarea.

În busculada creată a mai fost atins cu cuţitul încă un cagulist, însă acesta a scăpat cu doar cu o zgârietură.

Agresorul a fost dus în cătuşe la secţia de Psihiatrie din Burdujeni, medicii urmând a stabili dacă bărbatul din Mălini a avut discernământ în momentul comiterii infracţiunilor de care este acuzat.

„În cauză, Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni efectuează cercetări faţă de agresor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj”, a precizat comisarul-şef Cristian Papuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţist de la Acţiuni Speciale, tăiat cu un cuţit pe picioare de un individ periculos.
 Vizualizări articol: 4866 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Poliţist de la Acţiuni Speciale, tăiat cu un cuţit pe picioare de un individ periculos2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei