Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 254 (5461)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Recitaluri şi prezentări de modă

Noaptea Reducerilor Vedetă, sâmbătă, la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noaptea Reducerilor Vedetă la Iulius Mall Suceava va debuta sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 19:00. Recitaluri ale celor mai în vogă artişti, prezentare de modă sub semnătura lui Cătălin Botezatu, concurs de dans, petreceri pentru prichindei, promoţii atractive şi premii ispititoare sunt coordonatele unei seri în care, după cum susțin organizatorii, “clienţii sunt VIP-uri”.

Iulius Mall Suceava îşi va răsfăţa clienţii cu preţuri reduse în toate magazinele lor preferate şi cu momente artistice inedite. În singura noapte din an când preţurile sunt mai mici decât ziua, îndrăgita destinaţie de cumpărături şi petrecere a timpului liber propune o prezentare de modă incendiară a celui mai apreciat designer român, Cătălin Botezatu. Cele mai deosebite creaţii ale acestuia vor încânta publicul din Iulius Mall Suceava.

 

Concurs de dans între licee

De buna dispoziţie a clienţilor veniţi la cumpărături vor fi responsabili Smiley şi Anda Adam. Artiştii vor încinge atmosfera cu hiturile lor şi îi vor îndemna pe cei prezenți să petreacă toată noaptea pe ritmuri antrenante. De la sărbătoarea reducerilor nu vor lipsi nici simpaticii prezentatori Buzdugan şi Morar, care se vor asigura că toţi clienţii Iulius Mall se distrează pe cinste. În plus, clienţii se vor delecta cu un concurs de dans între licee şi vor participa la întreceri amuzante cu premii pe loc, demonstrații de hair-styling Carmen Style şi aerobic Fit For Fun. Şi cei mici vor avea motive de bucurie. Pentru ei se deschide Lumea Poveştilor, în zona KidsLand, unde prichindeii se vor distra alături de personajele lor preferate şi de trăsnitul clovn Bobo.

 

Sute de premii puse la bătaie

Întreaga noapte va fi condimentată cu sute de premii. Toţi cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei sunt răsplătiţi cu dulciuri, torturi, băuturi răcoritoare, sticle de vin, bijuterii şi vouchere. Pasiunea pentru shopping a cinci clienţi se va transforma, în urma extragerilor din oră în oră, în premii la modă: cinci smartphones. Iulius Mall va completa momentele de distracţie cu promoţii captivante, de până la 50%. Împătimiții de shopping îşi vor îmbogăţi garderoba cu articole la jumătate de preţ din magazinele Dovani, Sofiaman, Valerio Studio, Tobago, Terranova, Be You, Onix, Republica şi Luxor. Oferte speciale au şi H&M (clienţii care cumpără de 150 de lei primesc 25 de lei discount) şi C&A (cumperi minimum trei articole şi primeşti 20% discount). Preţuri mai mici cu până la 30% sunt la Bigotti, Motivi, The City şi O&A, iar reduceri de până la 20% sunt valabile la Nichi Cristina Nichita, Steilmann, Janice, Junker, Motor, All Seasons, Jolidon şi Blue 63. Promoţii ispititoare sunt şi la Seroussi, Coton, Ely Alindor, America Skate şi Paolo Bertolucci. Pentru cei cu un ritm de viaţă energic, cele mai atractive articole sportive se găsesc la Intersport, cu până la 20% discount.

 

Promoţii

Ofertele Iulius Mall continuă şi pentru copii, promoţii de până la 70% fiind disponibile la Evel Mod, de până la 50% la Louise şi de până la 40% la Delia '07. Prichindeii beneficiază de preţuri reduse cu până la 30% la Armin Kids şi cu până la 20% la DinoLand. Şi magazinele de încălţăminte vor fi bogate în oferte, cu promoţii de 50% în Salamander şi Deichmann, 30% în Coly şi 10% în La Scarpa.

Cosmeticele de la Sephora şi Elgon vor avea reduceri care ajung până la 20%, iar magazinele Flormar şi Mystical vor avea discount-uri de 10%.

Clienţii care doresc să cumpere bijuterii şi accesorii la preţuri mai mici sunt aşteptaţi cu reduceri de până la 50% la Splend'or şi Janette, de până la 30% la Sabrini şi de până la 20% la Agora şi Atlantis Gold. Cumpărăturile la Valentini Bianco beneficiază de promoţii de până la jumătate din preţ, articolele Flanco sunt reduse cu 25%, iar librăria Cărtureşti oferă discounturi de până la 20%.

Iulius Mall propune oferte la fel de atractive şi la magazinele din zona food court, la cafenele şi restaurante, precum şi la cele din zona serviciilor. Lista completă a promoţiilor este disponibilă pe site-ul www.iuliusmall.com. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noaptea Reducerilor Vedetă, sâmbătă, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 2715 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Noaptea Reducerilor Vedetă, sâmbătă, la Iulius Mall Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei