Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 252 (5459)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Deci, se poate, domnule Nechifor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O să iau comentariul publicat în Monitorul de Suceava din 22.10.2013 şi intitulat „Nechifor, politically correct, dar degeaba”, şi o să şterg următorul pasaj: „Peste câteva zile, Tarom va anula zborurile de Suceava”, lăsând „Aeroportul <Ştefan cel Mare>,fără nici o cursă de linie. Fiind companie de stat, Tarom-ul se află în subordinea Guvernului USL”. Ca urmare a zbaterilor preşedintelui PSD al Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, compania aeriană de stat a renunţat la intenţia de a anula zborurile pentru Suceava. E drept că numărul de curse nu va mai fi acelaşi, dar măcar aeroportul nu va fi părăsit. Conform unui comunicat al Consiliului Judeţean Suceava transmis presei la finele săptămânii trecute, nu vor mai fi curse în fiecare zi, ci numai luni, miercuri, joi, vineri şi duminică. Avioanele de la Bucureşti nu vor mai ateriza seara şi nu vor mai decola a doua zi dimineaţa, ci vor veni şi vor pleca la prânz, astfel încât acestea să nu mai fie încurcate de ceaţă. Aceasta era nemulţumirea Tarom: la Suceava, în sezonul rece, e prea multă ceaţă. Cât priveşte profitabilitatea financiară, Tarom a recunoscut că relaţia cu Suceava este una rentabilă pentru companie. Pentru că s-a zbătut şi a reuşit să salveze aeroportul de la Salcea de la singurătate, Cătălin Nechifor merită felicitat. Bun comunicator fiind, probabil că acesta a reuşit să-l convingă pe şeful său de partid, premierul Victor Ponta, că, în perspectiva alegerilor de anul viitor, ar fi o mare prostie să nu se intervină pentru menţinerea curselor Tarom pe relaţia Bucureşti-Suceava şi retur. Deci, se poate, domnule Nechifor! Dacă a mers cu aeroportul, domnule Nechifor, poate-l veţi convinge pe prim-ministru să intervină astfel încât şoseaua de centură a Sucevei să fie gata, Universitatea „Ştefan cel Mare” să nu mai fie subfinanţată, iar şcolile din judeţul nostru să primească şi ele măcar câţiva lei pentru continuarea lucrărilor de modernizare. Asta, apropo de ce scriam săptămâna trecută în comentariul intitulat „Nechifor, politically correct, dar degeaba”. Explicaţi-i şefului dumneavoastră de partid cât de bine ar da pentru PSD să se implice în rezolvarea problemelor enumerate mai sus. Totodată, spuneţi-i că vreţi să umblaţi cu fruntea sus printre oameni şi că nu este drept să vi se arate dumneavoastră obrazul pentru promisiunile pe care domnia sa le-a făcut de fiecare dată când a fost în campanie electorală în judeţul Suceava, dar şi după aceea. Atrageţi-i atenţia că, anul viitor, în campania pentru europarlamentare şi în cea pentru prezidenţiale, nu va mai fi primit cu aceeaşi simpatie. Din contră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deci, se poate, domnule Nechifor.
 Vizualizări articol: 3250 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.73/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 15 voturi
Deci, se poate, domnule Nechifor2.7515

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(29 oct 2013, 15:04:37
parcă văz, amu, o şleahtă de abulici dă partid
care-or sări: Avrameee, ţii cu USL-ul !!!
adevăru-i unu': e greu să cultivi pe un teren arid
de ce-i arid ? să răspundă (şi) PDL-ul

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei