Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 247 (5454)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

„Dorel” în acţiune

Groapă nesemnalizată în mijlocul drumului, pe Calea Burdujeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Muncitorii unei firme s-au apucat, ieri, în plină zi, să sape un şanţ pe Calea Burdujeni din municipiul Suceava, în mijlocul drumului, lângă staţia de autobuz Moldova. Muncitorii firmei Verta-Tel, specializată în reţele de telecomunicaţii şi reţele de apă şi canal, au trecut la treabă fără a semnaliza însă în nici un fel lucrarea. Mai mulţi şoferi care au trecut prin zonă au rămas şocaţi că au în faţă un şanţ perpendicular, adânc de aproape un metru, „semnalizat” doar cu un morman de pământ şi unul de asfalt. Oamenii şi-au adus instantaneu aminte de episoade de acest gen din ţară care s-au transformat în accidente grave.

„Circulam pe Calea Burdujeni şi deodată am observat că e un şanţ pe carosabil. Mai mult, în şanţ era un muncitor pe care un şofer mai puţin atent îl putea omorî”, s-a mirat unul dintre conducătorii auto.

Problema a fost sesizată şi reporterilor Monitorul de Suceava, care au găsit la faţa locului doi muncitori. La un moment dat aceştia au părăsit carosabilul, lăsând în urmă  groapa capcană. În zonă a ajuns în scurt timp şi un echipaj al Biroului de Poliţie Rutieră Suceava. Poliţia a aplicat firmei o sancţiune contravenţională în cuantum de 1.600 de lei.

„Lucrarea se efectua fără respectarea normelor privind semnalizarea rutieră şi nu s-a solicitat aviz pentru lucrare de la Poliţia Rutieră. Firma avea doar un aviz de la Primăria municipiului Suceava”, a declarat inspectorul principal Ionuţ Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Groapă nesemnalizată în mijlocul drumului, pe Calea Burdujeni.
 Vizualizări articol: 2064 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Groapă nesemnalizată în mijlocul drumului, pe Calea Burdujeni5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei