Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 247 (5454)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Campania „Dăruind, vei dobândi”

Ateliere de creaţie şi spectacol cu copii aflaţi în dificultate, la Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În cadrul Campaniei „Dăruind, vei dobândi!”, organizată de Asociaţia Kontrast-E Suceava, Asociaţia Multicare Suceava, Asociaţia SAVE Suceava şi Asociaţia SEVA Suceava, la Gura Humorului a avut loc, la sfârşitul săptămânii trecute, acţiunea „Serbarea Toamnei”, care a reunit copii aflaţi în dificultate. Echipa Mobilă Gura Humorului şi Serviciul pentru Copilul Aflat în Dificultate Gura Humorului – Ostra, din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, a organizat, în cantina Serviciului pentru Copilul Aflat în Dificultate Gura Humorului – Ostra, ateliere de pictură şi colaje dedicate toamnei.

Într-un decor magnific, asemeni unui buchet cu toate culorile toamnei, copiii cu dizabilităţi, dar şi copiii cu părinţi plecaţi în străinătate, beneficiari ai echipei mobile, dar şi din cadrul Serviciilor multifuncţionale pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului - Ostra, au efectuat colaje din materiale puse la dispoziţie de magazinul Baumax şi au desenat, alături de părinţi, bunici şi personalul din cadrul centrului. O surpriză pentru copiii cu dizabilităţi a fost prezenţa în mijlocul lor a mascotei Baumax, care a participat alături de ei la atelierul de lucru, le-a oferit diplome din partea Baumax Suceava şi a făcut fotografii cu copiii.

 

Spectacol, zâmbete şi multă iubire

A urmat un program artistic, în  care vedetele au fost copiii. Raluca Golea Codrean, elevă în clasa a IV-a la Şcoala Gimnazială Nr. 3 „Teodor Balan” din Gura Humorului, i-a încântat pe micii spectatori cu muzică folk. Trupa de dansuri din cadrul centrului pentru copii aflaţi în dificultate, împreună cu Marian Walter Dafina, care a interpretat cântece de muzică populară, au adunat ropote de aplauze. Marian este un tânăr talentat din cadrul Centrului multifuncţional pentru tineri Gura Humorului, care urmează şi cursurile Şcolii Populare de Artă Iaşi.

La final, gazdele, adică personalul din cadrul Serviciilor multifuncţionale pentru copilul aflat în dificultate, au oferit celor prezenţi delicioase plăcinte, iar Baumax le-a dăruit copiilor pizza şi sucuri. Nicoleta Daneliuc, purtătoarea de cuvânt a Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, ne-a spus că „sufletul acestor ateliere de creaţie, oferite de Baumax copiilor cu dizabilităţi din judeţ de câţiva ani încoace, este Elena Vasile, reprezentant Baumax, care, împreună cu câţiva angajaţi şi mascota Baumax, dăruiesc acestor copii nu doar un zâmbet, ci şi multă iubire”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ateliere de creaţie şi spectacol cu copii aflaţi în dificultate, la Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 1555 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ateliere de creaţie şi spectacol cu copii aflaţi în dificultate, la Gura Humorului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei