Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 247 (5454)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Obstacole pe carosabil

Inconştienţi pe şosele: Circula beat, cu căruţa nesemnalizată, pe timp de noapte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Serviciul de Poliţie Rutieră Suceava a organizat, timp de şapte zile, acţiuni de control care au urmărit modul în care se deplasează căruţele pe drumurile publice, cu accent pe semnalizarea acestora pentru deplasarea pe timp de noapte. Aşa cum se poate vedea zilnic şi în trafic, au fost depistate nereguli multiple. Au fost amendaţi 128 de căruţaşi, fie pentru deplasarea pe drumuri interzise, fie pentru lipsă de elemente reflectorizante, valoarea totală a sancţiunilor aplicate fiind de aproape 29.000 de lei.

La capitolul exemple, poliţia a precizat că pe 18 octombrie, în jurul orei 21.10, pe DJ 208A, în Liteni, a fost depistat Gheorghe B., în vârstă de 38 de ani, din judeţul Botoşani, care conducea o căruţă nesemnalizată cu elemente reflectorizante şi care era băut, având o concentraţie de 0,75 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a încasat amenzi care cumulează 1.440 de lei.

Căruţaşii care circulă ignorând orice regulă de circulaţie pe drumurile publice, cea mai gravă fiind lipsa elementelor de semnalizare pe timp de noapte, au provocat periodic tragedii pe şoselele judeţului.

IPJ Suceava, prin Compartimentul de Prevenire, a iniţiat recent proiectul „Safety Roads”, finanţat de organizaţia internaţională Spana, care s-a concretizat prin realizarea a 4.500 de plăcuţe reflectorizante, care vor fi montate gratuit pe atelajele hipo din judeţ. 

Conform inspectorului principal Ionuţ Epureanu, din cadrul IPJ Suceava, „valoarea elementelor reflectorizante realizate până în prezent este de 4500 de euro, proiectul urmând a fi extins până la o valoare de maximum 100.000 de euro, prin realizarea de plăcuţe reflectorizante pentru atelajele hipo de pe raza judeţului Suceava, dar şi din alte judeţe”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Inconştienţi pe şosele: Circula beat, cu căruţa nesemnalizată, pe timp de noapte.
 Vizualizări articol: 1369 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Inconştienţi pe şosele: Circula beat, cu căruţa nesemnalizată, pe timp de noapte5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei