Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 247 (5454)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bilanţ

Doar 5% din locuinţele din judeţ sunt asigurate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, a atras atenţia că doar 5% din locuinţele din judeţ au asigurări obligatorii. Într-o întâlnire pe care a avut-o ieri cu primarii suceveni, Florin Sinescu a atras atenţia că numărul extrem de mic al locuinţelor asigurate este o problemă destul de mare pentru judeţ. Sinescu le-a explicat primarilor că trebuie să promoveze în rândul populaţiei această obligaţie pe care o au de a-şi asigura locuinţele. El a dat ca exemplu judeţul Galaţi, acolo unde, în urma ultimelor calamităţi, au fost afectate 3.447 de locuinţe, din care 227 s-au prăbuşit. Florin Sinescu a arătat că din totalul caselor care s-au prăbuşit, doar 30 aveau asigurări obligatorii.

„Trebuie să promovăm împreună necesitatea acestor asigurări. Oamenii trebuie să înţeleagă că este o asigurare obligatorie, dar trebuie să o promovăm pentru că este singura modalitate prin care oamenii pot beneficia de un sprijin financiar în situaţia în care fenomenele meteorologice ne creează probleme”, a afirmat prefectul judeţului Suceava.

El le-a transmis primarilor că potrivit prevederilor legale au dreptul să verifice dacă populaţia a încheiat poliţele de asigurare obligatorie pentru locuinţe. Florin Sinescu a subliniat faptul că încheierea acestor asigurări obligatorii

este în beneficiul populaţiei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doar 5% din locuinţele din judeţ sunt asigurate.
 Vizualizări articol: 1797 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Doar 5% din locuinţele din judeţ sunt asigurate5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dezinformare in titlu trimis de
(23 oct 2013, 15:44:11
Domnule Paiu, va rog frumos sa nu mai dezinformati, e vorba de asigurari obligatorii (cutremur, alunecare de teren, inundatie), asa cum bine declara prefectul; asta nu inseamna ca doar o locuinta din 20 e asigurata (5%) ci mult mai multe, aproximativ 50%, iar aceste locuinte beneficiaza de asigurari facultative (riscuri asigurate: incendiu, traznet, explozie, caderi de corpuri, fenomene atmosferice, izbire de catre vehicule, greutatea stratului de zapada/gheata, avalansa, apa de conducta, asigurarea bunurilor, furt, vandalism etc)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei