Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 247 (5454)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Flutur consideră că anularea curselor Tarom de la Suceava înseamnă condamnarea judeţului la subdezvoltare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat că anularea zborurilor Tarom de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” din Salcea reprezintă „o grea lovitură” pentru Bucovina şi nordul ţării, dar şi o condamnare la izolare şi subdezvoltare. Într-o declaraţie politică făcută în plenul Senatului, Gheorghe Flutur a afirmat că decizia companiei Tarom de a suspenda zborurile cu plecare din și către Suceava începând cu data de 27 octombrie 2013 este „o grea lovitură în special pentru județele Suceava și Botoșani”.

“Aeroportul <Ștefan cel Mare> Suceava este un pilon în dezvoltarea regională prin stimularea afacerilor în zonă. Anularea zborurilor este o grea lovitură dată turismului din Bucovina și din tot nordul țării. Iar în ultimii ani s-a constatat o continuă creștere a activității pe cursele regulate, aeronavele care operează pe aeroportul sucevean fiind foarte solicitate și încărcate la capacitate maximă”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a adăugat că argumentele economice invocate de Tarom nu  ar reprezenta adevăratul motiv pentru anularea curselor aeriene. De asemenea, liderul PDL Suceava a amintit că premierul României, Victor Ponta, a promis recent că zborurile către Bucovina nu vor fi oprite.

„Solicit Guvernului și premierului să se țină de cuvânt. În acelaşi timp solicit şi colegilor parlamentari să nu fim de acord cu blocarea vieții economice și sociale a nordului țării. Dacă Suceava și Botoșaniul nu sunt de interes pentru acest Guvern USL, poate că este momentul să precizez că printre pasagerii care pleacă sau sosesc pe Aeroportul <Ștefan cel Mare> Suceava sunt și cetățeni din Ucraina și Moldova, oameni de afaceri, pentru care acest aeroport este legătura cu capitala României și cu Europa”, susţine Gheorghe Flutur.

El a mai amintit că în decizia de anulare a curselor se invocă și condițiile meteo pe timp de iarnă, Flutur precizând că acesta nu este un argument valabil, în condițiile în care în orarul acestei companii sunt menținute celelalte zboruri pe aeroporturile din nordul țării, Satu Mare și Baia Mare. Gheorghe Flutur a amintit că aeroportul sucevean a alocat suma de 550.000 de lei pentru achiziţionarea unui degivror de nouă generaţie, pentru a îndeplini condiţiile impuse de Tarom, şi deţine şi un utilaj performant nou pentru deszăpezire. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur consideră că anularea curselor Tarom de la Suceava înseamnă condamnarea judeţului la subdezvoltare.
 Vizualizări articol: 1878 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Flutur consideră că anularea curselor Tarom de la Suceava înseamnă condamnarea judeţului la subdezvoltare3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Flutur, Flutur...o tempora! trimis de
(23 oct 2013, 14:00:15


Cine nu-si aduce aminte cite a facut si s-a zbatut pentru ai lui suceveni ( chiar daca a avut grija si de buzunarul lui cit a putut)!!
Actualii baga si ei cit pot la tescherea, dar cu treaba mai putin, facind cu ardoare si talent doar logoree....

Aeroportul ramine o prioritate pentru binele si viitorul Bucovinei!

USL-istii activand intr-un sistem piramidal in care dependenta de superiorul ierarhic este foarte mare, nu vor indrazni sa se implice personal, sa aiba initiative, sa spuna lucrurilor pe nume.
Din acest motiv se intimpla ce se intimpla cu CET-ul, cu Statia de tratare menajera, cu Aeroportul Salcea, etc
2.   NOI IERTAM DAR NU UITAM trimis de
(24 oct 2013, 18:53:15
Curat mojic uită "marele" Flutur cand a votat capitala de regiunea sa fie la Iasi in cadrul sedintei zonale a PDL,acum pozeaza in mare aparator al Bucovinenilor."Nu stiu daca ii bine domnule Flutur" citat celebru,sucevenii iarta dar nu uita gripa aviara,porcina si padurile taiate pentru functia de senator din anul 2000.
3.   Trist, trecut, cadavre politice trimis de
(24 oct 2013, 20:31:58
A devenit jenibil acest senator SH al Sucevei, a fost spre "binele" nostru presedinte 4 ani lungi si grei pentru locuitorii judetului Suceava (postacilor si pdl-listilor li se pare putin), dar a pierit pe limba lui adica pe minciunile lui. Toti sariti cu centura cu aeroprtul cu mai stiu eu ce proiect demarat de ei. Au furat bani au crescut artificial costuri(centura cu 60%) de ce nu intreaba nimic DNA. Nu le da voie chioru? Dupa ce termina Nechifor toate proiectele (asa cum sunt ele) atunci ce mai spuneti? Si dupa ce cade si chioru unde o sa fie Senatorul second hand al Sucevei?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei