Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 247 (5454)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Icşii şi igrecii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aşa cum ne aşteptam, grecii ne-au primit cu bucurie. De ce s-or bucura, n-au văzut ce le-am făcut acasă la ei la minifotbal? Iar ăia erau amatori (vorba vine!), acum venim peste ei cu profesioniştii, dintre care doi prestează chiar în campionatul lor. Dorin Goian va avea un rol cheie, urmând a-l marca direct pe Mitroglou, de la Olympiacos, băiatul ăla cu nişte goluri de speriat prin Liga Campionilor. Din păcate, Goian al nostru nu va apuca să-i ia pulsul până la dubla de baraj, pentru că meciul direct din campionatul grec este prevăzut abia în decembrie. Oricum, mai avem ceva timp de savurat această postură, de visat la ce-ar fi dacă. Pentru că, în ciuda celor care molfăie teoria conspiraţiei, am picat cu cine am vrut noi, nu cu cine au vrut ei. De fapt, cu cine a vrut Piţurcă, deşi el acum nu mai recunoaşte. Uns cu toate alifiile, îşi pregăteşte terenul pentru orice deznodământ. Şi apropo de teoria conspiraţiei, iată că Ronaldo şi Ibrahimovic nu s-au evitat, unul dintre ei va sta acasă, deci se va linge pe bot de Balonul de Aur din 2014. Şi parcă văd că acesta va fi CR7, cel cu ego-ul atât de dezvoltat încât nu mai onorează ceremoniile de premiere dacă nu e protagonist. Îl prefer pe Zlatan Ibrahimovic, cel ce ne-a oferit încă un număr de Ibra-cadabra, cu acel gol acrobatic, cu călcâiul ridicat sus, ca în alte sporturi. Suedezii au fost capabili să marcheze Germaniei 7 goluri într-o dublă şi, chiar dacă per total au ieşit în pierdere, sunt convins că nemţii nu i-ar mai vrea prin preajmă la turneul final. Apropo de nemţi, foarte interesant felul în care minoritatea turcă şi-a pus amprenta asupra rigorii germane: mai nou, se validează goluri turceşti! Foarte amuzant, m-am distrat copios, asta pentru că ştiu precis ce s-ar fi spus dacă s-ar fi întâmplat asta în campionatul nostru: ca la noi, la nimenea! Ei, uite că se poate şi la case mai mari.

Închei minunându-mă din nou de norocul lui Piţurcă, ăla de ziceam că vine la pachet. Omul ăsta ne poate duce în Brazilia numai din ciupeală, parcă văd 0-0, prelungiri şi 11 metri. Cum să spui că Maxim nu e pregătit şi la trei zile îţi joacă în Bundesliga, îţi dă gol şi pasă de gol?! Păi dacă ăsta e nepregătit, Deac cum era?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Icşii şi igrecii.
 Vizualizări articol: 1684 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Icşii şi igrecii5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei