Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 132 (5339)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Trupa pop-rock Semnal M va concerta pe scena suceveană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trupa pop-rock Semnal M va concerta marţi, 25 iunie, de la ora 20:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava. Biletele costă 40 de lei şi 30 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava – intrare B, etaj 1. Relaţii şi rezervări, la telefon 0230 523 718. Evenimentul „Semnal M – 35 de ani” face parte dintr-un turneul naţional pe care îndrăgita formaţie îl are programat pentru luna iunie. Turneul naţional al trupei Semnal M va cuprinde 35 de orașe din România.

Susţinerea concertului pe scena suceveană depinde de numărul de bilete vândute. Dacă vor fi vândute foarte puţine bilete, concertul va fi anulat. Cei care cred în muzica de calitate, cei care au trăit cu Semnal M şi vor să-i revadă într-un superconcert pot să-şi cumpere cât mai repede bilete.

 

Semnal M, una dintre cele mai longevive trupe pop-rock româneşti

Înfiinţată în 1977, Semnal M este una dintre cele mai cunoscute şi mai longevive trupe pop-rock româneşti. La început, formaţia era compusă din Iuliu Merca, Ştefan Boldijar, Liviu Hrişcu şi Tavi Popovici. A activat în această formulă până în 1978. În această perioadă apar piesele ”Moara” şi ”Durata” şi LP-ul ”Trenul cursă de persoane Apahida – Cluj” cu înregistrări radio. Piesa ”Moara” ajunge până pe locul IV în topul BBC pentru Europa de Est, fapt menţionat şi de Radio Europa Liberă.

În 1980, trupa a înregistrat albumul "Cântece Transilvane", la Electrecord, printre piese numărându-se "O roată de foc", "Drumuri" şi "Bal la Apahida" - aceasta din urmă fiind inclusă într-un top din Japonia. În acest moment, Semnal M este formată din Ştefan Boldijar (voce, chitară bas), Florin Ştefan (chitară, voce), Solomon Francisc (tobe), Nicu Barna (chitară, voce). 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trupa pop-rock Semnal M va concerta pe scena suceveană.
 Vizualizări articol: 1412 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Trupa pop-rock Semnal M va concerta pe scena suceveană5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei