Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 132 (5339)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

De la un băiat

Tânără bătută pe stradă de două surori, din gelozie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără în vârstă de 21 de ani a fost bătută în plină stradă de două surori din cauza relaţiei pe care victima o avea cu un băiat.

Agresiunea, informează poliţia, s-a petrecut duminică seară, în jurul orei 20.00, în zona Catedralei de pe Mărăşeşti, municipiul Suceava.

Victima, Mihaela G., din comuna Stroieşti, a declarat că a fost atacată de cele două surori, Otilia R., de 22 de ani, şi Iuliana R., de 20 de ani, ambele din comuna Şcheia, care se aflau împreună cu o prietenă de-a lor.

Partea vătămată le-a spus poliţiştilor că cele două surori au lovit-o cu palmele peste faţă şi au tras-o de păr, pe motiv că are o relaţie cu fostul iubit al uneia dintre ele, Otilia R.

„Victima a depus plângere faţă de cele două surori, sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând a se deplasa la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Suceava în vederea examinării şi solicitării unui certificat medico-legal”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

 

Agresată de fostul prieten

Tot duminică, o altă tânără, Gabriela S., de 23 de ani, din comuna Todireşti, a sunat la 112 şi a reclamat că a fost bătută de fostul iubit.

Tânăra a povestit că s-a întâlnit cu agresorul pe stradă, în apropierea locuinţei ei. Respectivul, Constantin T., de 23 de ani, din oraşul Solca, a tras-o de păr, apoi a lovit-o în zona abdomenului, i-a luat telefonul mobil, i l-a trântit de pământ, după care s-a urcat în maşină şi a plecat.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere”, precizează poliţia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânără bătută pe stradă de două surori, din gelozie.
 Vizualizări articol: 4261 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 6 voturi
Tânără bătută pe stradă de două surori, din gelozie3.256

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei