Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 132 (5339)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Transport agabaritic

Macara gigant, adusă din Austria pentru realizarea noii centrale termice a Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările la noua centrală de termoficare a Sucevei sunt aproape de a trece la un alt nivel, odată cu aducerea unui utilaj gigant, necesar pentru montarea instalaţiilor care vor asigura căldura sucevenilor chiar din iarna acestui an, dacă lucrările decurg fără probleme.

În acest scop, compania austriacă Urbas a trimis un utilaj de mari dimensiuni, o macara de 250 de tone, care este programată să traverseze astăzi o bună parte a  municipiului Suceava, venind pe E 85 şi apoi mergând către Termica.

„Pentru ziua de marţi am dat autorizaţie de tranzitare a oraşului cu un utilaj agabaritic care va fi transportat la noua centrală termică. Împreună vom face eforturi ca transportul să poată fi efectuat fără probleme, dacă va fi cazul, vom mai interveni pentru a mai tăia crengile copacilor sau a da din drum eventuale obstacole”, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Pentru a nu încurca traficul auto pe principala arteră de circulaţie a municipiului, transportul agabaritic a fost autorizat între orele 03.00 şi 05.00 dimineaţa.

Utilajul necesar pentru continuarea lucrărilor de la noua centrală de termoficare a Sucevei are o lungime de aproape 22 de metri, o lăţime de aproximativ 4 metri şi o înălţime de aproape 5 metri.

Pentru montarea macaralei de 250 de tone, alte transporturi cu componente montabile au fost aduse deja pe şantierul viitoarei centrale a Adrem Invest, fiind descărcate tot cu macaraua, fiind vorba de profiluri metalice şi piese masive din oţel.

Termenul de finalizare a noii centrale termice, care va folosi biomasa drept combustibil principal, este 9 noiembrie 2013.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Macara gigant, adusă din Austria pentru realizarea noii centrale termice a Sucevei.
 Vizualizări articol: 2928 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Macara gigant, adusă din Austria pentru realizarea noii centrale termice a Sucevei3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei