Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 132 (5339)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La USV

Premii în valoare de 20.000 de lei, adjudecate de studenţii suceveni în cadrul Concursului ”Profesia contabilă - o carieră de succes”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zeci de studenţi, masteranzi şi doctoranzi din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică a Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava (USV) au participat la cea de-a V-a ediţie a Concursului Studențesc ”Profesia contabilă - o carieră de succes”, competiţie care a pus la bătaie premii de circa 20.000 de lei.

Anul acesta candidații s-au axate pe tema ”Limite și perspective în soluționarea dificultăților financiar-contabile ale entităților în contextul crizei economice”. Făcând apel la cunoștințele lor financiar-contabile, aceștia au analizat situaţia unei firme aflate în dificultate, iar pe baza unor situații financiare date, competitorii au trebuit să pună un diagnostic și să ofere soluții de redresare.

Juriul, format din reprezentanţi ai mediului de afaceri, sponsori şi universitari suceveni, a oferit, la secţiunea licenţă, premiul I lui Ştefan Sîrbu, premiul al II-lea i-a revenit echipei formate din Daniela Samsonescu şi Simona Tanasă, premiul al III-lea a fost câştigat de echipajul alcătuit din Alina-Elena Alupoaiei, Alina Butnaru şi Cătălina-Elisabetha Dăscălescu, iar câte o menţiune i-a fost oferită lui Petru Șoronga şi lui Mihail Cecan. Premiul special din partea Camerei de Comerţ şi Industrie i-a fost oferit lui Mihai Beniamin Uhrec.

La secţiunea masteranzi, premiul al II-lea a fost adjudecat de echipa formată din Dorin Clipa şi Anastasia Crijanovschi, iar premiul al III-lea a fost obţinut de Andreea Gabriela Andrei şi Valentina Ciobănică.

Cât priveşte secţiunea dedicată doctoranzilor, marele premiu a revenit echipei formate din Ana Maria Zăicean şi Laurenţia Scurtu, premiul special a revenit echipajului Geanina Măciucă, Daniela Neamţu şi Ivan Paul, iar premiul special din partea CECCAR (Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România) a fost obţinut de Andrei Alexandru Moroşan şi Gabriela Arionesei. În premieră, ediţia din acest an a permis şi înscrierea doctoranzilor în cadrul concursului.

 

Concursul îşi propune să faciliteze inserţia studenţilor pe piaţa muncii

Concursul a reuşit să ofere studenţilor participanţi oportunitatea de a primi oferte de muncă din partea firmelor partenere, a intermediat legături între mediul de afaceri şi mediul universitar şi a facilitat contactul dintre angajatorii de top din judeţ şi studenţii economişti, în vederea îmbunătăţirii inserţiei acestora pe piaţa muncii.

Totodată, organizatorii au mai specificat că ”Profesia contabilă - o carieră de succes” vizează facilitarea tranziţiei de la şcoală la viaţa profesională a viitorilor economişti, creşterea gradului de ocupare a viitorilor absolvenţi de programe de studii universitare în domeniul economic şi dezvoltarea parteneriatelor dintre piaţa muncii şi mediul universitar. Coordonarea concursului i-a revenit prof. univ. dr. Elena Hlaciuc.

Organizatorii competiţiei sunt Universitatea „Ştefan cel Mare”, CECCAR, Management Account, Lust Expert şi Ted Expert, în parteneriat cu Edu Max şi Camera de Comerţ şi Industrie Suceava.

Autorii celor mai bine clasate lucrări şi-au adjudecat burse ce pornesc de la 1.000 de lei, asigurate de sponsori precum Promo Art, Corvexim, Alpha House Construct, Assist Software, AutoAdria şi Operational Autoleasing şi CCI Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premii în valoare de 20.000 de lei, adjudecate de studenţii suceveni în cadrul Concursului ”Profesia contabilă - o carieră de succes”.
 Vizualizări articol: 2451 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Premii în valoare de 20.000 de lei, adjudecate de studenţii suceveni în cadrul Concursului ”Profesia contabilă - o carieră de succes”5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei