Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 132 (5339)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vreme dificilă

Lungu vrea ca bulevardul Sofia Vicoveanca să fie asfaltat până la Zilele Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de modernizare a principalei artere rutiere de acces în municipiul reşedinţă de judeţ, de la intrarea dinspre Fălticeni, vor fi reluate de săptămâna aceasta, după ce în ultimele săptămâni nu s-a mai putut face nimic acolo din cauza ploilor frecvente.

Ieri dimineaţă, primarul Ion Lungu a cerut celor din cadrul serviciului Străzi să se mobilizeze pentru  a pregăti intrarea în oraş pentru Zilele Sucevei.

„Ne propunem, în măsura în care vreme ne permite, să reluăm campania de asfaltare a municipiului Suceava, în special a bulevardului Sofia Vicoveanca, de la staţia de 110 kW până la intrarea în municipiul Suceava. Dacă vreme se îndreaptă, sperăm să putem termina asfaltarea acestei porţiuni până pe 20 iunie”, a spus ieri Ion Lungu.

Luna trecută, cei care se ocupă de modernizarea străzii, din dreptul staţiei de 110 KV până la sensul giratoriu de la Galleria Mall, au reuşit să scoată pavelele cu care erau astupate gropile apărute în asfalt, pentru ca apoi să toarne în ele un strat de egalizare.

Pentru turnarea celor două straturi de covor asfaltic pe porţiunea menţionată ar fi necesare minim zece zile în care vremea să fie favorabilă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu vrea ca bulevardul Sofia Vicoveanca să fie asfaltat până la Zilele Sucevei.
 Vizualizări articol: 1392 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Lungu vrea ca bulevardul Sofia Vicoveanca să fie asfaltat până la Zilele Sucevei2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Calitate ZERO trimis de
(11 iun 2013, 17:25:04
Lungule, de cate ori merg cu masina pe artera principala spre Burdujeni iti bag zeci de p...e in gura, asfaltul turnat de mai putin de un an este groaznic, numai denivelari, nu iti este rusine de felul in care administrezi acest oras nenorocitule. Toate lucrarile se fac in bataie de joc, este dezastru, oare vei plati vreodata pentru asta?
2.   Ploile frecvente sunt de vina trimis de
(11 iun 2013, 18:15:26
Deci lucrarile de asfaltare au stagnat deoarece in ultimele saptamani nu s-a facut nimic din cauza ploilor frecvente.Asta inseamna ca de 9 ani in Suceava ploua frecvent.Am gasit vinovatul pentru infrastructura de ev mediu intunecat.Se cheama ploaia frecventa si persistenta.
*Doi faceau dragoste când se aude usa, sotul...tipei. Atunci barbatul se arunca pe geam dezbracat cum era, chit ca afara ploua ingrozitor. In acel moment trecea pe acolo un grup de maratonisti si se alatura si el grupului, la care un alergator il intreba:
- Intotdeauna alergi dezbracat?
- Da.
- Si intotdeauna porti prezervativ?
- A, nu, numai cand ploua...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei