Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 132 (5339)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Dar de ce Steaua?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Toată bulibăşeala asta din jurul Stelei prezintă o lipsă de logică aproape neverosimilă. Nu trece oră fără ca vreo televiziune (dar de regulă toate cele „de ştiri”) să nu abordeze „cazul Steaua”, în conexiune cu „cazul Becali”, patronul dublu condamnat. Patronul cui? Că al echipei, după cum rezultă din acte, nu e. Sau nu mai era, nici la data „acţiunii valiza”, nici la pronunţarea sentinţei. Paranteză: şi tare mi-e că atunci când va ieşi, va găsi pe încă altul, care a făcut deja „un pas mic pentru om, mare pentru omenire”, cum zicea cosmonautul. În asemenea situaţie, e greu de presupus că UEFA, oricât ar încerca marii borfaşi (pe lângă care Gigi e chiar un fel de maică neprihănită) care o conduc să facă vreo conexiune, nu vor putea. Aşa că nici de sancţiuni nu poate fi vorba. Dacă e să vorbim de vreo culpă, atunci asta e de natură strict financiară: şi prin campionate mai mândre decât al nostru s-a practicat premierea unor echipe în ideea ca acestea să-şi apere şansele corect, exact cum a intenţionat să facă şi Becali. Numai că la ălea (Barcelona, Bayern, Milan) transferul sumelor s-a făcut „la vedere”, prin cont bancar, deci cu plata tuturor taxelor aferente operaţiunii. Becali a făcut cum ştie el, şi după cât îl duce minte: cu valiza, exact cum plătise din punga de plastic şi cazarea, şi primele echipei sale, la Middlesbrough, şi pe unde o mai fi făcut-o. E vorba, aşadar, doar de eludarea fiscului, chestie cu care n-ar trebui să aibă treabă UEFA. N-a fost vorba de a trânti un meci, aşa cum a trântit, de exemplu, arbitrul ăla penal, barajul dintre Franţa şi Irlanda, calificând-o „din fluier” la Mondiale pe Franţa maicii stareţe Platini. Mai mult, povestea fiind de vreo 5 ani, nu cred că cineva din UEFA va avea neobrăzarea să pedepsească o generaţie de fotbalişti în contul alteia Mai mult: aţi auzit de vreo posibilă sancţiune în privinţa meciurilor trântite pe faţă în ultimele etape ale sezonului actual cam în toată Europa, în moţ cu Italia, Franţa şi Spania. Iar dacă a făcut-o până şi Burussia Dortmund, de ce ar trebui să plătească tocmai Steaua?
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dar de ce Steaua?.
 Vizualizări articol: 1444 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 8 voturi
Dar de ce Steaua?4.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei